Haberler

Beşiktaş Yeni Transferler İçin İmza Töreni Düzenledi -2

Beşiktaş yeni transferler için imza töreni düzenledi

Fikret Orman Yoğun bir transfer dönemi geçirdik

Ricardo Quaresma'nın ileride profesyonel olarak da görev almasını istiyorum

Ligde şampiyonluk, Avrupa'da da kupa kaldırmak istiyoruz

Dusko Tosic Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımı

Andreas Beck Burada olduğum için mutluyum

Mario Gomez Beşiktaş, yüksek hedefleri olan bir camia

Ricardo Quaresma Umarım şampiyonluk hedefini gerçekleştireceğiz

Luiz Rhodolfo Avrupa'da oynama hayalim gerçek oldu

Beşiktaş, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Luiz Rhodolfo, Andreas Beck ve Dusko Tosic için imza töreni düzenledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Başkan Fikret Orman, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile yeni transferler; Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Luiz Rhodolfo, Andreas Beck ve Dusko Tosic katıldı.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalada bulunan Başkan Fikret Orman, Haftaya Süleyman Seba başkanımızın vefatının birinci yıldönümü olacak. Allah rahmet eylesin. Onunla ilgili bazı programlarımız olacak. Onu anacağız dedi.

FİKRET ORMAN YOĞUN BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK

Yoğun bir transfer dönemi geçirdiklerini ifade eden Orman, Zor bir dönemdi. Üzerimizde baskı oluşturulmak istendi. Transferleri hızlı yapmamız gerekiyormuş gibi bir algı yaratıldı. Ben ve yönetici arkadaşlarım bu algıdan soyutlandık ve Beşiktaş'ın menfaatleri ışığında takıma katkı sağlayacak transferler yaptık. Sadece al dönemi değil sat dönemi de olacaktır. İki kıymetli oyuncumuzu başka takımlara transfer ettik. Yönetici arkadaşlarımla çok istişarelerde bulunduk. Hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonrası oyuncularımızın sahada gösterecekleri performansa bağlı diye konuştu.

RİCARDO QUARESMA'NIN İLERİDE PROFESYONEL OLARAK DA GÖREV ALMASINI İSTİYORUM

Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlı taraftarlarla özdeşleşmiş bir oyuncu olduğunu dile getiren Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ta profesyonel olarak da görev almasını istiyorum ileride. Yeni stadımızla beraber şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum. Doğru bir transfer olduğuna inanıyorum. Mario Gomez önemli bir oyuncu. Kariyerinde dünya şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu var. Bu sene UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu da olacağına inanıyorum. Dünyanın en coşkulu taraftar grubuna sahip bir takıma geldi. Luiz Rhodolfo'yu çok izledik. Düzgün karakterli bir oyuncu. Kendi liginde önemli bir oyuncu. Siyah-beyazlı forma ona çok yakıştı. Şampiyonluk görme niyetiyle kendisine hoş geldin diyorum. Andreas Beck eski takımında kaptandı. Bu sene tecrübeye de önem verdik. 7 senede 230'un üstünde maç yaptı. Sürekliliği olan bir oyuncu. Kulübe kazandırdığımız için mutluyuz. Dusko Tosic önemli bir isim. Almanya ve İngiltere'de önemli ekiplerde oynadı. Birçok teklifi reddetti ve bize geldi. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir camia olduğunun farkında. Erdal Torunoğulları ile beraber çalıştık. Kendisi çok çalıştı. Camia başkanı olarak kendisine teşekkür ediyorum. İkinci Başkanımız ve diğer yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Transferlerin gerçekleşmesinde yardımcı olan dostlarımıza camia başkanı olarak teşekkür ediyorum dedi.

LİGDE ŞAMPİYONLUK, AVRUPA'DA DA KUPA KALDIRMAK İSTİYORUZ

Takımda yaşanan sakatlıklar ile ilgili de konuşan Orman, Tolgay'ın şanssız bir sakatlığı oldu. Veli'nin de sakatlığı bizi üzdü. Veli bir iki hafta içinde takıma dönecek. Önemli bir yarışa çıkıyoruz. Başkanlıkta 3 senem geride kaldı. Yapılanma çalışmaları sona ermek üzere. Başarılar kazanmak istiyoruz. Ön liberoya transfer yapmak istiyoruz bir ya da iki tane. 28-29 tane oyuncumuz var. Son hazırlık maçından sonra kadro netleşir. Ligde şampiyon olmak istiyoruz ve Avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz. Vodafone Arena'da bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.

Toplam 15 bin civarı kombine sattık. Bu sayıdan memnun değilim. Taraftarlarımızdan biraz daha ilgi bekliyoruz. UEFA ile Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Vodafone Arena inşaatında üzücü bir kaza oldu. En kısa sürede stadımıza dönmek istiyoruz. Lig başlamadan basın tarafından üzerimizde negatif bir algı yaratılmaya çalışılması bizi üzüyor. Oyuncularımızın izin günlerinde araçlarıyla yemeğe gitmeleri magazin basınına farklı şekilde konu oluyor. Bu tür haberlerden rahatsızlık duyuyorum ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerin imza törenindeki açıklamaları şöyle

DUSKO TOSİC 'BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMI'

Çok mutluyum. Beşiktaş'ın büyük bir taraftarı var. Yüzde yüzle oynamaya çalışacağım. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. İyi bir takım olacağız. Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımı.

ANDREAS BECK ' BURADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM'

Bu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Yüksek kaliteye sahip oyuncularımız var. Kupalar kaldırmak istiyoruz. Stadımız harika olacak. Kulüp beni buraya getirmek için çok çaba gösterdi. Almanya'da uzun süre oynadım. Artık şampiyon olma potansiyeli olan bir kulüpte olmam gerekiyordu. Bu nedenle Beşiktaş'tayım.

MARİO GOMEZ 'BEŞİKTAŞ, YÜKSEK HEDEFLERİ OLAN BİR CAMİA'

Şampiyonluk için buradayız. Beklentiler yüksek. Umarım buna cevap vereceğiz. Başkanımız ve kulüp beni buraya getirmek için çok istekliydi. Beşiktaş yüksek hedefleri olan bir camia. Rekabet isimler arasında değil kulüpler arasında olacak. Sıkı şekilde hazırlanıyoruz. En önemlisi Beşiktaş'ın bir numara olması.

RİCARDO QUARESMA 'UMARIM ŞAMPİYONLUK HEDEFİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'

Çok mutluyum. Umarım şampiyonluk hedefini gerçekleştireceğiz. Başkanımızla transfer aşamasında olumlu bir görüşme yaptık. Yeni bir sayfa açtım. Burada kendimi huzurlu hissediyorum. Yapmamız gereken çok çalışmak ve başarılar elde etmek.

LUİZ RHODOLFO 'AVRUPA'DA OYNAMA HAYALİM GERÇEK OLDU'

Beni burada çok sıcak şekilde karşılayan takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Avrupa'da oynama hayalim gerçek oldu. Beşiktaş hakkında aldığım olumlu referanslar nedeniyle Beşiktaş'ı tercih ettim.

Yeni transferlerimiz için düzenlenen imza töreni, sözleşmelerin imzanlanması sonrası toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title