Haberler

Beşiktaş, Yeni Formaların Türk Bayraklı Olmadığını Duyurdu

Güncelleme:

Beşiktaş, yeni formalarında Türk bayrağı bulunmadığını, "Talep edenlere bedelsiz olarak baskısı yapılacaktır." şeklinde duyurdu, sosyal medya tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının 2016-17 sezonunda giyeceği formaları satışa çıkardı. Ancak formalarla ilgili bir detay büyük tartışma yarattı. Bilindiği üzere, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takımlar, formalarında Türk Bayrağı taşımaya hak kazanıyor.

Kartal Yuvası'nın resmi Twitter hesabından dün bir açıklama yapılarak, yeni sezon formalarında Türk Bayrağı arması bulunmadığı bildirildi. Beşiktaş Kulübü'nın resmi hesabı tarafından retweet edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"BASKI VE ARMA BEDELSİZ OLACAK"

"Kartal Yuvası mağazalarımızda taraftarlarımıza satışa sunulan formalarda Türk Bayrağı arması bulunmayıp, 2016-17 seonu forması satın alan taraftarlarımızdan talep edenlere Türk Bayrağı arması bedelsiz olarak temin edilecek ve bedelsiz olarak baskısı yapılacaktır."

Formalara Türk bayrağının konulmaması ve Beşiktaş Kulübü'nün 'isteyenlere bedelsiz olarak baskı yapılacaktır' açıklamasını yapması sosyal medyada günün konusu oldu.

DESTEK VEREN DE OLDU TEPKİ GÖSTEREN DE

Konu ile ilgili görüş bildirenlerin çoğu olaya tepki gösterirken, destek verenler de oldu.

İşte o görüşlerden bazıları:

- Formalar aylar öncesinde basılıyor evet. Ee isteyene Türk bayrağı basabiliyorlarsa hepsine basabilirler. Bu nasıl bahane? (godmother theme)

- Ay yıldızın tam ortada olmasını çirkin bulan taraftarlar için böyle bir opsiyon sunulmuş olduğunu düşünüyorum. Olayı başka yerlere çekmeye gerek yok. (geyigindibi)

- Galatasaray da yıllardır bunu opsiyonel olarak sunuyor, altında bir şey aramanın anlamı yok. formaların üretimi ocak şubat ayında başlıyor, şampiyonluk mayıs ayında belli oluyor. Ne yapsın adamlar, bayrak basmak için üretimi mayıs ayında mı başlatsınlar? (filth01)

- Mc Donalds benzeri uygulama. 2,5 TL fark ile menünüze bayrak da ister misiniz? (smete)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Twitter Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

UFUK:

Arkadaş clublerin formasında ayrıca ülke bayragı bulunması saçma bir olay zaten. Avrupada hiçbir takımda yok. . . Hani yeri geliyor 8 tane yiyorsunuz, bunu tüm ülkeye mal etmenin anlamı yok yanİ. .

13
7
yanıtYanıtla
burak:

destek verenler kürttür zaten

7
10
yanıtYanıtla
BJK YÖNETİMİ:

PKK NIN ELİNE GEÇMİŞ TIPKI CHP DE OLDUĞU GİBİ. . .

2
12
yanıtYanıtla
ceyhan 01 077:

zihnıyeti satılmış külüp halkın degil siyasetın takımı

8
2
yanıtYanıtla
Alper Sarıkaya:

Ne krizinden bahsediyosunuz arkadaş böyle birşey yok. Diğer takımlarda yıllardır uygulanan birşey. Milliyetçilikle alakalı bir durum değil. BJK nin logosundaki türk bayrağını kralı gelse kaldıramaz zaten. Ortadaki bayrağı opsiyonel yapmışlar bütün mesele bu

7
2
yanıtYanıtla
Gokcan OZMAN:

Bayragi kaldiriyorsun birde AKP yaz tam olsun, Milyonlara mal olmus bir takim ile boyle oynayamazsiniz.

6
3
yanıtYanıtla
kadir deli kadir:

ulan geri zekali AKP ile ne ilgisi var yoksa HDP olmasin o bayragin anlamini bilen suan en büyük parti AKP sünger beyinliler sizi

yanıt3
yanıt5
Adınızı Yazın:

Oraya da bi AKP NİN AMBLEMİNİ KOYSUNLAR HİİÇ ŞAŞIRMAM FİKRET ORMANI SAYIN CUMHURBAŞKANIM ŞİİİRİNİ OKUMAK ÜZERE SAHNEYE ALDIK EEE KESMEDİ TABİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI . . . . DAHA DA YAPMALARI LAZIM . SEN REZA İLE BEŞİKTAŞI PAZARLIK KONUSUNA ÇEKERSEN FİKRET KUSURA BAKMA TÜPÇÜ İLE ARANDA Bİ FARK KALMADIGINI GÖSTERİRSİN . . .

7
1
yanıtYanıtla
ÇOK ÇİKİN:

Bu formaLarı bayrak bile kurtaramaz

5
2
yanıtYanıtla
Barış:

yapıcanız haberin ak twittera bakarsanız bunun tam tersi bi tweet atılmış saçma sapan haberler yapmayın

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title