Haberler

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki İlk Maçta Servet Kazandı

Güncelleme:

Beşiktaş, Vodafone Arena'ya döndüğü Bursaspor maçında galibiyetle birlikte toplam 8 milyon TL gelir elde etti.

Son 3 sezondur iç saha maçları için başka statları kullanan ve bu durumdan dolayı tribün gelirlerinden mahrum kalan Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena'ya döndüğü Bursaspor maçıyla beraber büyük bir maddi gelir elde etti.

ORMAN'IN PLANLARI TUTTU

Fanatik gazetesinin haberine göre; bu sezonun son 3 iç saha maçına yetiştirilen Vodafone Arena'dan 21 milyon TL'lik gelir beklediklerini belirten Başkan Fikret Orman'ın planı tuttu.

8 MİLYON TL'LİK GELİR

Bursa mücadelesi kapalı gişe oynanırken yönetim, 1 maçla 7 milyon Euro'yu kasasına koydu. Ek olarak 3-2'lik zaferle birlikte 1,3 milyon TL'lik galibiyet primini de kazanan Beşiktaş; 1 karşılaşmayla birlikte yaklaşık 8 milyon TL'lik gelir elde etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

tecessus:

Dünkü maç yine şikeli bir maç . Olmayan penaltıyı hakem vermiş . Ayrıca parmak hareketi yapan Oğuzhan Özyakup''ta oynadı . Bursaspor TFF''i Cas''a şikayet etmeli . Meireles aynı hareketten 11 maç ceza aldı . Gökhan Gönül''de dopingli madde çıktı . Hasan Şaş 6 ay ceza almıştı . Fb, Bjk şampiyonluğa gidiyor diye, Tff dokunamıyor . Aman ne ne güzel .

0
39
yanıtYanıtla
Mahir Anlatan:

Tarihi dokuya sahip bu bölgeye bu stadın yapılması doğru olmadı. Stad her yere yapılabilir ama bu bölge korunmalıydı yazık.

4
32
yanıtYanıtla
kara kartall:

:D bölgenin tarihi dokusunda orda stad var iştee

yanıt28
yanıt2
Tarihi doku diyen zevat:

arkadaki süzer plaza mı tarihi doku, setüstündeki binalarmı, soldaki swissotelmi yoksa doğuşa ihalesi verilen galataportmu tarihi doku, 2 mt yükseklik için senelerdir razı olmayanlar ayasofya arkasında mı zarar vermedi yada sultanahmette mantar gibi biten otellerde mi dokuya izin vermedi. . Devlet 50 milyon destek olmuşmuşş. . Fenere 500 milyonluk telekom arenayı 28 milyona fenere peşkeş çeksinler bjk ye destek olsun desinler. . Balık hafızalı insanlar değiliz, çarşı yalana dolana karşı

7
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, her akşam Esma-i Hüsna yı oku, bolluk bereket e kavuş. Müslüman rahatlayana kadar devamlı oku.

6
0
yanıtYanıtla
Baba rahman:

Aptallar olmasa akıllılar nasıl para kazanacak Fikret gene götürdün parayı

4
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, sıkıntılı ve tehlikeli zamanlarda Salaten Tuncina Dua sını okuyan sıkıntılardan kurtulur.

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hergün şehit haberleri varken eğlenen toplum. Başına ne gelse hak ediyorsun.

4
1
yanıtYanıtla
gıyaseddin keyhüsrev:

padişahların takımı şiketaş parayı daima bulur. . gariban halk takımı FENERBAHÇE ANCAK GÜZEL TARAFTARLARINDAN YARDIM ALIR. Bİ DE FENERİUM DAN AZ Bİ ŞEY YİNE KENDİ CAN TARAFTARLARINDAN. . gerisi hikaye. .

0
5
yanıtYanıtla
haha:

kara paranız yeter

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title