Haberler

    Beşiktaş Üç Yabancı, İki de Yerli Oyuncuyu Kadrosuna Katacak

    Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın transferde çizdiği rotayı açıkladı.

    Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün akşam TRT Spor’a önemli açıklamalarda bulundu. Çebi’nin çarpıcı sözlerinden satırbaşları ise şu şekilde oldu...

    - Kadromuzu 3 yabancı ve 2 yerli futbolcu ile takviye etmek istiyoruz. Bu rakamlar, 4 yabancı, 1 yerli şeklinde de olabilir. Geçmişte harcanan bazı transfer paralarımıza acıdık.

    - Gelecek veya alınması planlanan oyuncular hakkında fikrim yok.

    - Ronaldınho bizde oynamak istedi. 4.5 milyon Euro önerdik. 5 milyon Euro istendi. Artık Ronaldinho konusunun kapanmasını istiyorum. Bu durum beni çok yıpratıyor. Yaşananlar benim başarısızlığımmış gibi lanse ediliyor.

    - Yeni stadımız Beşiktaş’ın geleceğidir. Biz gideriz, o kalır. Şu anki durumla stadın tamamlanması ocak veya şubat ayını bulabilir.

    - Dany hiçbir zaman Beşiktaş’a alınmamalıydı. Onun alınması tamamen bizim hatamız.

    - Biz bu sezonki transfer çalışmaları kapsamında Olcan Adın için Trabzonspor’u aradık. Ama başkan, Olcan’ı satmayacaklarını söyledi.

    - Demirören ailesinin yıllardır Beşiktaş’a önemli katkıları olmuştur. Fikret Bey, Yıldırım Demirören’in kulüpten olan alacaklarını bağışlamasını istiyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Nur Çebi Olcan Adın Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title