Haberler

Beşiktaş TV'den Aziz Yıldırım'a "Bebekli" Gönderme

Güncelleme:

BJK TV'de Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı sırasında ağlayan bebek görüntülerinin yayınlanması dikkat çekti.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi kanalı BJK TV, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı sırasında ağlayan bebek görüntüleri yayınlayarak, ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

AĞLAYAN BEBEK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonu 3-2 kaybettikleri Beşiktaş derbisinin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında ligin başlangıcından itibaren yapılan hakem hatalarını ve TFF'nin disiplin kararlarını eleştiren Yıldırım'ın konuşması sırasında, BJK TV ağlayan bebek görüntüleri yayınladı.

"BİR DEFA YENDİLER DİYE SEVİNMESİNLER"

Bir muhabirin, "Beşiktaş TV'de bebek ağlama videoları yayınlanıyor" bilgisi üzerine Yıldırım, "Bir defa yendiler sevinmesinler bu kadar"dedi. Yıldırım, "Olabilir burada da biz yeneriz. Bir defa yendiler sevinmesinler bu kadar. Yazık. Bizim derdimiz başka. Biz yendik yenilmişiz ne olacak puanlar eşitlenmiş. Burada yeneriz 3 puan öne geçeriz. Biz Fenerbahçe yönetimi olarak bunları aştık. 3 Temmuz'u yaşadık biz."




Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Bebek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

MARİO GÖMER:

muhahaha ağlama fenev ağlama :D

19
5
yanıtYanıtla
sefArAd:

AĞLAMAA FENEEVVV AĞLAMAAA. . :) :) :D :D :D :D :D

19
2
yanıtYanıtla
realite:

ulan bu ezzik 8 taşlılar harbiden mal. . yatv lerde çoçukça bebekçe iş yapıyorlar. . . görmemişin oğlu olmuş gibi kırk yılda bir hakemle yendiler. . . . çıldırdılar ezikler. . .

5
15
yanıtYanıtla
özfb li:

bebekçe iş yapmış jimnastik tv, aziz başkan cevap bile vermeye tenezzületmemiş, helal başkan. . . seviyelerine inmediğin için kocaman teşekkürler. . zaten rakibini dövecen ma öldürmeyecen, çünkü8jk bize lazım 4-5 maçta bir hakemle de olsa yenmesi lazım, yoksa tek taraflı rekabetin tadı olmaz. . . zaten bahaneyle lige de ayar verilmiş oldu, fark 6 olacakken , sıfırlandı. . . tam 6 puanlık haram var ortada ama fb bunu rahat telafi eder. .

6
13
yanıtYanıtla
hasan hüseyin:

arkayı 4 leyelim yerine fenerleyelim denilince ne hissediyordun. Hangi seviyelerdeydin. Sen ve senin gibiler o günlerde ölmediysen biz BJK lılar hiç ölmeyiz.

yanıt4
yanıt1
realite:

len son10 yılda topu topu 2-3 defa yendiniz onuda hakemle. . . . usturuplu olun adam olun, fb sizi sadece evinizde son 8 maçın 5inde yendi. . . adam olun adam. . bjk tv ymiş, kim seyrediyosa???

5
12
yanıtYanıtla
GS''LI:

pis fenerliler BJk''i agziniza almaktan sizleri MEN ederim size sadece yapacaginiz bir is var boynunuzu büküp yere cökersiniz BJK''tasli futbolcularin ayakkabisini yalarsiniz o kadar. .

yanıt9
yanıt2
Ali:

8JK hakemle kazandı,bunu da cumle alem gördü. Bu mizah deil,ezikligin getirdigi bir piskoloji. Aglayanlar bellidir. Lig sonunu göremeyen bi 8JK var ,yalan mı?Iki hafta sonra konusma hakkı kalmadı bunların hakemle ilgili.Aziz Yıldırımın tırnagı olamazsın be.

3
9
yanıtYanıtla
ayhanMobil-ANDROID:

gercekten bayildim bu espiriye yerli yerine tam oturmus

12
0
yanıtYanıtla
NEDEN:

valla Aziz başkanı hiç sevmem ama şunu görüyorum. burdaki hakaret edenlerde etrafımızdaki gs-bjk-ts lilerde aziz yıldırıım gibi bir başkanımız olsa dünyada kupa bırakmazdık vs. . vs. . diyorlar:)istediğiniz kadar aksi yorum yapın sizde bizde çok iyi biliyoruzki hepsinin tek sebebi var kıskançlık:). . . şimdi ilkokul ergenleri çıkıp neyini kıskanalım kupamız var sizin neyiniz var demezlerse şaşarım:)KENDİ TAKIMINIZDAN ÇOK FENERİ TAKİP EDİYORSUNUZ HABERLERDE. NEDEN ACABA:)GİZLİ AŞKMI NEDİR:=)

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title