Haberler

    Beşiktaş-Trabzonspor Maçının Biletleri Satışa Çıkıyor

    Vodafone Park'ta pazar günü oynanacak maçın biletleri yarın satışa sunulacak.

    Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak - maçının biletleri yarın satışa sunulacak.

    Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre 1 Ekim Pazar günü saat 19.30'da Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmanın biletleri, yarın saat 14.00'te satışa çıkacak.

    Taraftarlar, biletleri "www.passo.com.tr" internet adresinden, N'Kolay satış noktaları, passo akıllı telefon uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilecek.

    Satışa sunulacak biletlerin fiyatları şöyle:

    Kategori 1: 315 lira

    Kategori 2: 295 lira

    Kategori 3: 265 lira

    Kategori 4: 235 lira

    Kategori 5: 215 lira

    Kategori 6: 195 lira

    Kategori 7: 120 lira

    Kategori 8: 110 lira

    VIP: 650 lira

    1903 A-E Blok: 650 lira

    1903 B-D Blok: 700 lira

    1903 C Blok: 750 lira

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title