Haberler

Beşiktaş - Trabzonspor Maçının Ardından 2

Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Kaybetmeyi hak etmedik Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze Her zaman şampiyonluğa oynuyoruz Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Kaybetmeyi hak etmedik

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze Her zaman şampiyonluğa oynuyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Kaybetmeyi hak etmedik diyen Güneş, şunları söyledi;

Oyuna iyi başladık. Seyircimiz de iyiydi. Kaybetmeyi hak etmedik. Öne geçebilseydik oyunun kontrolü bizde kalırdı. Golden sonra rakip oyuncular morallendi. Biz golü attık ama hemen on kişi kaldık. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Verdiği kararlarla bizim hızımızı kesti. On kişi olmamıza rağmen pozisyonlar bulduk. Son on dakikada oyundan düştük. Daha iyi olacağız. Seyircimize layık olacağız. Hatalardan ders çıkaracağız.

Tecrübeli teknik adam, Quaresma'nın kırmızı kart görmesiyle ilgili de, Kartla ilgili birşey söyleyemem. Hocalar ne karar veriyorsa ona uyuyoruz. İlk sarı kartı doğru. İkinci sarı kart gördüğünde ise daha dikkatli davranması gerekiyordu. Beni beklemeden topu kullandı diye sarı kartı verdi. Bu pozisyonda Quaresma'nın disiplinsizlik, saygısızlık ve olumsuzluk olarak bakmamak lazım. Hakem ilk 15 dakikada avantajları kesti. Oyun oynamaya çalıştığınız bunları yapınca zaman katliam olur. Kendi eksikliklerimizi düzeltebiliriz ancak hakemleri düzeltemeyiz. Geçen yıl neler yaptıklarını biliyoruz şeklinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze ise, kaliteli bir maç oynadıklarını vurgulayarak, Teknik açıdan da kaliteli bir maç olduğunu düşünüyorum. Karşımızda şu ana kadar gördüğüm kadarıyla çok çabuk topu çeviren, her yerde çalım atan, çabuk karar veren bir rakip vardı. Biz de onlara fazla alan bırakmadık. Bire bir kalınca etkili oyuncuları var. Biz de iyi organize olduk. Güzel bir gol atıp öne geçtik. Herkesin gördüğü, ancak hakemlerin göremediği bir pozisyon var; Top durmadan pozisyon başlıyor ve sonrasında biz golü yedik. Ancak bunları niye görmüyorlar Hakemleri tebrik edecektim, hakemlerin bu pozisyonları göremeyerek gol yemek acı bizim adımıza. İkinci golümüz de güzeldi dedi.

Gürcü çalıştırıcı, eski teknik direktörü Şenol Güneş'e karşı ilk kez kazandığını dile getirerek, ancak sadece üç puan verildiğini söyledi.

Sezon öncesinde hep üç büyükler şampiyon favorisi gösterilir şeklindeki soru üzerine Shota, Türkiye'de üç büyük değil, dört büyük var. Trabzonspor olarak kötü sezon yaşayabiliriz. Ancak her zaman şampiyonluğa oynuyoruz. Kaç senedir şampiyon olamıyoruz, fakat hep bu yarışın içindeyiz. Şampiyon olmak her şeyi yapacağız ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Şenol Güneş Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title