Haberler

Beşiktaş - Trabzonspor Maçında Mustafa Pektemek, Kanlar İçinde Kaldı

Güncelleme:

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Mustafa Pektemek, Belkalem ile çarpıştı ve kanlar içinde kaldı. Kulüp doktoru maç sonrasında, "Burnunda ve yüzünde kırıklar var." dedi.

Mustafa Pektemek, yürekleri ağza getirdi. Beşiktaş - Trabzonspor maçının 68. dakikasında Belkalem ile Mustafa, hava topu mücadelesi sırasında çarpıştı. Pektemek, bu pozisyonun ardından kanlar içinde yerde kaldı.

AMBULANS SAHAYA GİRDİ

Hakem Mete Kalkavan, Mustafa'yı o halde gördükten sonra anında düdüğünü çalarak oyunu durdurdu ve sağlık ekiplerini sahaya davet etti. Belkalem'in başına dikiş atıldı, Mustafa Pektemek'in ise tedavisi için sahaya ambulans girdi.

SLAVEN BILIC YANINA KOŞTU

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çarpışmanın ardından sahaya girdi ve Mustafa'nın durumunu yakından takip etti. Bilic'in saha kenarına dönmesiyle birlikte ambulans hareket etti ve Pektemek hastaneye kaldırıldı. Cenk Tosun ise oyuna dahil oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş doktoru, Pektemek'in son durumuyla ilgili açıklama yaptı, "Mustafa'nın tomografisi çekildi, Burnunda, yüzünde kırıklar bulunuyor. Ancak beyin ve gözde problem gözükmüyor." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Pektemek Mete Kalkavan Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (23)

akcaabatliMobil-ANDROID:

Beşiktaş ı tebrik eder mustafa kardesimize acil şifalar diliyorum

20
0
yanıtYanıtla
kağanmobilWeb@haberler.com:

Gerçektende iyi bir futboldu allah yrdımdısı olsun

15
0
yanıtYanıtla
MertanMobil-IOS:

Pektemek demek sakatlık demek

4
10
yanıtYanıtla
ŞİKECİ GS VE TS:

Bjk yi tebrik etmek lazım

11
2
yanıtYanıtla
kartalizmaMobil-ANDROID:

hamsi koyddum tavaya basladuu oynamayaa bazilari 3 atar bazilari 3 yer

6
6
yanıtYanıtla
fenerli:

dün maçı izlerken o pozisyonda eyvah burnu kırıldı demiştim pektemeke geçmiş olsun derim bir fenerbahçeli olarak

10
0
yanıtYanıtla
okanMobil-ANDROID:

fb li olarak cocugun bir kismeti tutmadi hep sakatlaniyor. acil sifalar. gecmis olsun.

9
0
yanıtYanıtla
HamzabeyliMobil-IOS:

Butun herseyini sahaya koyan yuregiyle oynayan ve turk futbolunun ornek almasi gereken karakteri 10 numara bir kardesimiz Allah acil sifalar versin insallah en kisa zamanda sahalarda olur!!

8
0
yanıtYanıtla
ragi1907:

BU mustafa da ne kadar sansız beee sakatlıklardan dolayıı

8
0
yanıtYanıtla
Yazar Çizer:

Yav bu çocukta her sene kafayı gözü kırıyor Allah şifa versin

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title