Haberler

    Slaven Bilic: Çok Önemli Maça Çıkacağız

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın oynanacak Feyenoord maçı öncesinde "Sezon boyunca bu maç için çalıştık. Sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Feyenoord ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ve başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson açıklamalarda bulundu.

    Atiba Hutchinson, ilk sözü aldı ve şunları söyledi:

    "ÖNCE İŞİMİZİ YAPMAMIZ GEREKİYOR"

    "Uzun zamandır bu maça hazırlanıyoruz. Çok zor bir maç. Her anlamda hazırız. Burada elde edebileceğimiz en iyi sonucu elde edeceğiz. Biz tamamiyle kendi hazırlığımıza odaklandık. Rakibi en iyi şekilde analiz ediyoruz. Rutten ile iyi bir deneyimim oldu. Kendisinden birçok şey öğrendim. Her oyuncuyu kusursuz bir şekilde kullanmak için uğraşan bir teknik direktör. Farklı bir atmosferde kendisine rakip olacağım ve benim için ilginç bir deneyim olacak. Yarın için hazırız. Temel konularla ilgili çalıştık. Olimpiyat Stadı'nda geçen sezon oynadık ve bir deneyim var. Ben orada sağlam bir atmosferin oluşacağına inanıyorum. Ancak önce burada işimizi yapmamız gerekiyor."

    SLAVEN BILIC: ÇOK BÜYÜK BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

    Basın toplantısına Türkçe "Öncelikle tüm Türkiye'ye iyi bayramlar" sözleriyle başlayan Slaven Bilic maçın çok büyük bir karşılaşma olacağını belirtti. Slaven Bilic sözlerine şöyle devam etti;

    "İki takım için de büyük bir maç. İki takım da benzer deneyimler yaşadı. İkisi de Avrupa'da tanınan ve son yıllarda ceza almış kulüpler. İki takım da çok istekli, arzulu. Bir başka benzerlik ise biz de geçen sezon öncesinde bazı oyuncularımızı kaybettik. Bu maç için sabırsızlanıyoruz. Sezon boyunca bu maç için çalıştık. Çok büyük bir maça çıkacağız.

    "EŞLEŞME İSTANBUL'DA ÇÖZÜLECEK"

    İlk 11 ile ilgili kararımı verdim. Veli yok, onu kullanamayağız. İyi bir 11 oluşturduk. Bence eşleşme İstanbul'da çözülür. İyi sonuç mümkünse yemeden gol yemek ve kazanmak olacak. Favoriyiz demiyorum fakat her sonuca açık bir maç olacak. Cenk ve Demba Ba'nın kadromuza katılması bizi güçlendirdi. Yarın gücümüzü göstereceğiz. Biz de onlar da belirli hazırlık maçları oynadık. Bu maçlardaki görüntü iyi ya da kötü olsun nerede olduğumuzu bu maçta göreceğiz. Ben takımıma inanıyorum. Dolu bir stadyumda oynayacağız. Onlardan tek istediğim Beşiktaş gibi oynayalım, cesur, akıllı oynayalım. Bunu yaparsak istediğimiz sonucu alacağız."

    "KAÇ TRANSFER OLUR BİLMİYORUM AMA..."

    Bilic, basın toplantısında transferle ilgili kendisine yöneltilen soruya "Öncelikle Feyenoord maçını düşünüyoruz" yorumu yaparken "Lige kadar zamanımız var. Son birkaç günde tamamiyle Feyenoord maçına odaklandım. Kulüpte herkes dahil, başta ben olmak üzere saygıyı hak eden bir maç. Yönetimimiz ve başkanımız transfer için en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Kaç tane transfer olur bilmiyorum ama zamanında olursa daha iyi olur." şeklinde sözlerini tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Feyenoord Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title