Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Quaresma ile Hiç Bir Sorunumuz Yok"

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile yarın akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcu Ricardo Quaresma basın toplantısı düzenledi.

Ali DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile yarın akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcu Ricardo Quaresma basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Şenol Güneş grupta yarıştıkları Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova ile yarıştıklarını ve yarın akşamki maçı kazanmaları halinde büyük avantaj yakalayacaklarını açıkladı.

Quaresma'nın oynamadığı için mutsuz olduğu iddalarını yalanlayan Şenol Güneş "Quaresma ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, daha üç gün önce konuştum. Quaresma, Sporting karşısında ilk 11'de oynayacak, şimdi bütün sorunlar bitti mi? Böyle düşünmeyelim. diye konuştu.

Ricardo Quaresma ise yarın akşam oynamak istediğini söyledi.

Teknik direktör Şenol Güneş ve Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın açıklamaları şu şekilde:

ŞENOL GÜNEŞ: "KAZANDIĞIMIZ ZAMAN AVANTAJ YAKALAYACAĞIZ"

"Grupta ikinci maçımızı oynayacağız, üç takım da iddialı ve bu yarışın içerisinde gözüküyor. Yarın oynayacağımız maç çok önemli ve kazandığımız zaman da avantaj bize geçecek. Çok deneyimli bir teknik adamları var, bu yıl da iyi transferler yaptılar ve Portekiz'de Benfica ve Porto'nun önüne geçmek istiyorlar. Biz de iyi bir takımız ve gücümüzü Sporting karşısında göstermek istiyoruz. Bütün oyuncularım iyi bir şekilde çalışıyor, sabırlı oynayacağız. Rakibimizin ilk maçta kaybetmesini baz almıyoruz, çünkü Sporting çok iyi bir takım ve buraya farklı bir motivasyonla geldiler. Sporting, sahasında aldığı yenilgiyi bize karşı telafi etmek isteyecektir"

"HER MAÇI KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKIYORUZ"

"Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Yarınki maçı her ne olursa olsun, mazeret bulmadan kazanmak istiyoruz. Futbol bir oyundur. Türkiye'nin takımlarında oyuncular üzerinde spekülasyonlar yapılıyor. Oyuncular bundan etkileniyor. Oyuncu ben bugün oynamadım deyip, kendini bırakırsa olmaz. Eğer oyuncu oynamıyorsa O da kendine mazeret bulabilir. Biraz hoşgörülü olunmalı."'

"QUARESMA İLE HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK"

"Quaresma'nın mutsuzluğu konusunda bana bir bilgi gelmedi, dün antrenmanda da gayet neşeliydi. Şu anda da onunla ilgili bir sorunumuz yok. Serdar oynamıyor şu anda üzülmüyor mu, niye Serdar'ı yazmıyorsunuz o zaman. Biz işimizi yapıyoruz, bize saygı gösterin. Motta çok iyi çalışıyor, üzülüyorum ama konu bu değil. Quaresma ile ilgili hiçbir sorunumuz yok, daha üç gün önce konuştum. Quaresma, Sporting karşısında ilk 11'de oynayacak, şimdi bütün sorunlar bitti mi. Böyle düşünmeyelim."

"OYUNCULAR AVRUPA'DA DA KONUŞULMALI"

"Beşiktaş, geçen sezon Avrupa'da başarılı oldu. Biz, şu anda gerçekten zor gruptayız ve gruptan çıktığımız zaman daha güvenli bir takım olabileceğiz. Her geçen dün daha iyiye gidiyoruz ama sorunlarımız da var, bu sorunları da ortadan kaldıracağız. Ben, oyuncuların Avrupa'da konuşulan oyuncular arasına girmesini istiyorum. Hem kendilerini hem de takımı büyütmelerini istiyorum."

Teknik direktör Şenol Güneş kendi kalesine goller attığı için eleştirilen Tosiç'e sahip çıkarken "attığı gollerden Fenerbahçe maçında attığı gol daha güzeldi. Direk kaleye net bir vuruş yaptı" diye espri yaptı.

Deniz Çoban'ın hakemliği bırakması ile bir şeylerin değişip değişmeyeceği sorusuna ise "hiç bir şey değişmez" diye cevap verdi.

RİCARDO QUARESMA: "YARIN BÜYÜK BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ"

"Yarın büyük bir maç oynayacağız. İki büyük takım karşılaşacak. İkisi takımda kazanmak isteyecek. Bu maçı kazanırsak büyük bir adım atıp önemli bir avantaj yakalayacağız. Maça İyi ve hazır durumdayız. Çok iyi bir atmosfer var takım içerisinde. Bir birlik beraberlik var. Büyük bir mutluluk yaşandı. Oynamadım ama takım arkadaşlarımın duyduğu mutluluğu paylaşarak ortak oldum. Bu mutluluk dışarı yansıdı ve bende bundan dolayı mutlu oldum.

"Yarınki maçla ilgili büyük bir beklenti var. Karşımızda çok iyi bir takım ve çok iyi bir teknik direktör var. Bunlar bizim için motivasyon sebebi. Burası bizim sahamız ve rakibimizin burada puan almasına izin vermemeliyiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title