Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Quaresma Bizim Oyuncumuz ve Yarın O'ndan İyi Bir Performans...

Ali DANAŞ - LİZBON - DHA Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyuncu Jose Sosa, yarın akşam oynanacak Sporting Lizbon maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ali DANAŞ - LİZBON - DHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyuncu Jose Sosa, yarın akşam oynanacak Sporting Lizbon maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Şenol Güneş, Lizbon'dan turu geçerek dönmek istediklerini söylerken, Ricardo Quaresma ile ilgili soruları, Quaresma bizim oyuncumuz ve yarın da O'ndan iyi bir performans bekliyorum, bunun haricindeki konuşmalar spekülasyondan ibaret diye yanıtladı.

Quaresma'nın transfer teklifleri aldığı yönündeki bir soruya Güneş, Transfer iddiaları gereksiz. Geyik muhabbeti yapmak istemiyorum. Ricardo'dan memnunuz. Her oyuncuya teklif olabilir. Bize bir teklif gelmedi. Transfer döneminde geldiğinde o zaman değerlendiririz yorumunu yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ YARINKİ TEK DÜŞÜNCENMİZ KAZANABİLMEK

Tecrübeli teknik adam şöyle devam etti;

Herkesin şansı var. Grupta her şey olabilir. Yarın berabere kalırsak gruptan çıkıyoruz. Kaybedersek bazı ihtimaller var. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi futbol oynuyorlar. Tecrübeli ve iyi bir hocaları var. Yarınki tek düşüncemiz kazanabilmek. Elimizdeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız. Daha sonraki hiçbir maçı düşünmüyoruz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmak istemiyoruz. Sporting Lizbon da biz de favori değiliz. İki takım da teknik ve iyi futbol oynamaya çalışan ekipler. Her şey maç bittiği zaman görülecek.

JOSE SOSA KESİNLİKLE TUR ATLAMAK İSTİYORUZ

Siyah-beyazlı futbolcu Jose Sosa ise şunları söyledi;

Kesinlikle Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Biz doğru işleri yaptıkça hedefler daha açık hale gelecek. Kazanmak özgüven yükseltir. Son zamanlarda her şey yolunda. Kesinlikle tur atlamak ve son noktaya kadar gitmek istiyoruz. Son zamanlarda hem benim hem takım için işler yolunda gidiyor. Daha önümüzde uzun bir yol var. Yarıştığımız bütün kulvarlarda sonuna kadar gitmek istiyoruz. Yeni bir hocamız var O'nun getirdiği yeni umutlar var. Çok iyi transferler aramıza katıldı. Kazanmak özgüvenimizi yükseltiyor yarın burada da kazanmak istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title