Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "İki Puan Kaybettik, Üzgünüz"

Tecrübeli çalıştırıcıdan lig planlamasına tepkiBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcıdan lig planlamasına tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, bir puan almanın sevindirici olmadığını dile getirerek, "Kazanan takım olabilirdik. İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Agresif ve takım oyunu oynayan bir rakibe karşı mücadele ettiklerini dile getiren Güneş, "Baskılarda geç kalmamız, topu da hızlı çeviremediğimiz için

rakibin işini kolaylaştırdık. 20-25 dakikada üstünlüğü onlara verdik. Maçın tamamına baktığımızda dinamik bir yapımız olmadı. İyi kapanan, rakibi rahatsız eden ve baskı yapan takıma karşı daha dinamik ve iyi pas yaparak oynamak gerekiyor. Bunun için güç gerekiyor, maalesef yüzde yüz dinamizmi kullanamadık" dedi.

Süper Lig ve Avrupa'nın ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda maçlara başlayacaklarını hatırlatan Şenol Güneş, maç takvimiyle ilgili yapılan planlamaya

tepki gösterdi.

Yoğun tempo içinde 3 günde bir oynayan takımların bazılarının üstüne koyduğunu, bazılarının olumsuz etkilendiğine dikkati çeken Güneş, "Lig planlamasının aleyhimize olduğunu düşünüyorum. Maç pazar günü olabilirdi, kupa mücadelesini salı gününe koyarak milleti kandırmaya çalışıyorlar, çarşambaya koysalardı. Dinamo Kiev maçı salı günü, en zor maçları üst üste yapıyoruz. Fenerbahçe, Kiev arkasından Bursaspor. Tur atlarsak

Şampiyonlar Ligi, Galatasaray ve yine Şampiyonlar Ligi maçı. Kimin ne niyetli olduğunu bilmiyorum ama yanlış olduğunu söylüyorum. Salı günü kupa maçı oynayacağız. Darıca'dan Kocaeli'ne niye aldılar, bilmiyorum. Sahanın kötü olduğunu söylediler. Biz söylediğimizde tam tersini yapıyorlar. Planlamanın nasıl yapıldığını, neye göre yapıldığını, perde arkasını görürseniz iyi anlarsınız. (Derbi maçı) Cuma günü oynayıp Kiev'e gitseydim daha iyi olmaz mıydı?" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili soru üzerine Güneş, "Derbiye kadar en az puan kayıplarıyla, kafa kafaya

gitmek istiyorduk. Fenerbahçe maçından önce Darıca karşılaşmamız var. Şu an ona konsantre oluyoruz" şeklinde konuştu.

"Çıkarabileceğimiz en iyi 11'i çıkardık" diyen teknik adam, "Bizim işimiz oyuncuları bu maçlara da kazandırmaya çalışmak. Sezon başında bize 6 oyuncu katıldı. Takım içinde dengeler de değişiyor. Oynayan oynamayan oluyor. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugün itibariyle daha ezen, rakibe pozisyon vermeyen takım olmaya çalıştık ama başaramadık" diye konuştu.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Fenerbahçe Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title