Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş (1)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş'in açıklamaları Maçın ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş:

"Bursaspor çizgisini bulmaya başladı. Biz de iyi savaştık. Oyun ve pozisyon olarak biz hakimdik

"Hakemin takdir haklarını bize kullandığını düşünmüyorum. Penaltı dahil bir hata görmedim"

"(Quaresma) kontrolünü kaybetti. Zaman zaman bunu yapıyor, hatadır"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-2 yenerek kendileri için önemli 3 puanı aldıklarını söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen toplantısında yaptığı açıklamada, dirençli bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Bursaspor çizgisini bulmaya başladı. Biz de iyi savaştık. Oyun ve pozisyon olarak biz hakimdik." dedi.

Çok pozisyon bulmalarına rağmen az gol attıklarını savunan tecrübeli çalıştırıcı, "İkinci yarının sonlarına doğru rakip baskı yapmaya çalıştı ama pozisyon olmadı. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. 3 puan çok önemliydi. Oyun olarak kötü değildik. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirmeliyiz." diye konuştu.

Bursasporluların hakem Barış Şimşek'in takdir haklarını Beşiktaş'tan kullandığı yönündeki ifadelerin hatırlatılması üzerine Güneş, "Hakemin takdir haklarını bize kullandığını düşünmüyorum. Penaltı dahil bir hata görmedim. Ev sahibi olarak bütün psikolojik baskıya rağmen takdir haklarını bizim lehimize kullandığını düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Kazanmak bizim hakkımızdı"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Bursaspor'un istekli oynadığı sözlerinin hatırlatılması üzerine Güneş, şunları söyledi:

"İstekli olması gayet normal. Rakiplerimizin iyi ve savaşçı olmazı bizi daha da zorluyor. 'Niye iyi oynadın' demek doğru değil. Tersine iyi oynamalarını ve savaşmalarını saygıyla karşılıyorum. Bizim şansızlığımız rakiplerin yükselme dönemine rastlamamız. Yarış devam edecek, her oyuncu işini iyi yapmak için çıkar. Biz de öyle çıkarız. Tarafsız da düşünmek istiyorum maçın tamamında kazanmak bizim hakkımızdı. Bunu rakibin de kabul ettiğini düşünüyorum."

Quaresma'nın gördüğü kırmızı kart

Şenol Güneş, maçın ardından Bursasporlu futbolcu Hajime Hosogai ile yaşadığı itişmenin ardından ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalı duruma düşen Ricardo Quaresma'nın bu hareketinin doğru olmadığını ifade etti.

Hosogai'nin sert müdahaleleri iyi yaptığını belirten Güneş, "Hosogai ilk pozisyonda sert girdi. Diğerini görmedim, zaten oyun bitmişti. Devamında atışmışlar. (Quaresma) kontrolünü kaybetti. Zaman zaman bunu yapıyor, hatadır. Yapmaması lazım. İyi oynamasına rağmen yapmaması gerekiyor. Takımını on kişi bırakmış oluyor. Daha da önemlisi bir oyuncudan mahrum kalıyorsun, doğru değil." diye konuştu.

Futbolcuların stresli olduğu iddiası

Tecrübeli teknik adam, futbolcuların stresli olduğu yönündeki iddialar konusunda, "Bugünkü maçın atmosferi farklıydı. Geçen hafta istek ve hırs düşüktü. 5-6 oyuncuda bu eksikti. Bugünkü maçta hırs ve istek fazlaydı bu da telaşa nedan oldu. Top kaybı yaptılar. Gereksiz şutlar attık. Her şey mükemmel olsa sorun kalmaz." ifadelerini kullandı.

Stat konusunda önerilerde bulundu

İlk kez çıktıkları Vodafone Arena'nın çok güzel bir eser olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, Vodafone Arena'nın çevresiyle ilgili ilginç önerilerde bulundu.

Stadın gündemde olmasının normal olduğunu anlatan Güneş, "Boğazın incisi oldu. Yeşille deniz birleşti. Bu yapılana katkı yapmalıyız. Futboldan değil ama tesisten anlarım. Stadın etrafındaki yollar yer altına alınsa müthiş olur. Gezi ve turistik alan olur." diye konuştu.

Karşılaşmada güzel bir atmosfer olduğunu anlatan Şenol Güneş, şunları kaydetti:

"Aşk vardı. Sevginin kaybolmadığını bir kez daha gördük. Hakiki sevgi paslanmaz ortaya çıkar. Bizim olumsuzluğumuz da Olimpiyat, Başakşehir hep değiştirerek gidiyoruz. Sorunlarla boğuşuyoruz. Biz de Vodafone Arena'ya ilk kez çıkıyoruz. Bize de avantaj yok. Gürültünün etkisinden bazen sahaya sesimizi duyuramadık. Tribüne, soyunma odasına, oturma düzenine kamptan buraya gelmeye daha alışamadık. Sahasına ve düzenine sahip olan şampiyon Beşiktaş'ın geleceğinin daha aydınlık olacağını düşünüyorum."

Kaynak: AA / Spor

Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title