Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilicfatih Terim'in Geçen Sezon Bazı Maçlarda Tribüne Gönderilmesi...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Lienz bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.

Bilic 40 YILI AŞKIN SÜREDİR GAZETECİLİK YAPAN VE KAMP DÖNEMİNDE BEŞİKTAŞ'I TAKİP EDEN ALİ HAYDAR YURT SEVER'E FORMA HEDİYE ETTİ

BİLİC'DEN GÖKHAN TÖRE'YE UYARILAR

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Lienz bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmana tedavileri süren Uğur, Sezer ve Holosko katılmadı. Kondisyon ve koşu çalışmalarının ağırlık verildiği antrenman sırasında basın mensupları ile bir süre sohbet eden Bilic, Türk milli takımının Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Şampiyonası 'na katılma şansının oldukça zor olduğunu ifade ederken şunları söyledi.

Milli takımınızda çok kaliteli ve başarılı oyuncular var. Ancak şu an itibari ile Brezilya'ya gitme şansınız düşük gözüküyor. Takımdaki oyunculara tek tek baktığınız zaman hepsi iyi futbolcular ama sanırım bazı problemler yaşanıyor ve başarılı olamıyorlar. Ayrıca benim dikkatimi çeken diğer bir konu savunma oyuncularının sürekli değişmesi. Savunmada görev yapan oyuncuların sık değişmesi takımın başarısızlığına neden olan faktörlerden biri olarak sayılabilir.

Hırvat teknik adam ile basın mensupları daha sonra geçen sezon üzerine sohbet etmeye devam etti. Gazetecilerin Fatih Terim'in bazı maçlarda ceza alarak tribüne gönderilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz sorunsa ise Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Maç sırasında birçok duygu yaşıyorsunuz. cevabını verdi. Bilic ayrıca basın mensuplarının geçen sezon oynanan Galatasaray ? Mersin idman Yurdu karşılaşmasında Terim ve yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın sırasıyla oyundan ihraç edilmesi olayını şaşkınlıkla karşıladı ve gazeteciler dönerek Bu gerçekten oldu mu dedi. Basın mensuplarının Slaven Bilic'e Fatih Terim'in geçmiş yıllarda bazı maçlar öncesi Milli takımın motivasyonunu yükseltmek basın mensupları ile gerginlik yaşaması ve bu gergin ortamı lehine çevirmesi konusundaki soruya ise Ben de Hırvatistan'da görev yaparken zaman zaman böyle durumlar yaşadım diyerek yanıtladı.

BILIC'DEN GÖKHAN TÖRE'UE UYARILAR

Bilic ayrıca takımın durumundan memnun olduğunu ve yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti. Daha fazla hazırlık maçı yapmak istediğini de ifade eden Bilic, sezon öncesi İstanbul'da da hazırlık maçı yapacaklarını söyledi.

Antrenmanın sonunda Hırvat teknik adam Gökhan Töre ile bir süre sohbet etti. Antrenman sonrası sahada oturan Gökhan'ın yanına giden Hırvat teknik adam, genç oyuncuya oyun konsantrasyonunun maç içinde belli periyotlarda azaldığını ve bu durumu düzeltmesi gerektiği vurguladı.

BILIC YILLARIN GAZETECİSİ ALİ HAYDAR YURTSEVER'E İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Öte yandan Bilic, antrenman sonrası Beşiktaş'ı takip eden gazetecilerden Ali Haydar Yurtsever'e futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. 40 yılı aşkın süredir gazetecilik yapan ve daha önce savaş muhabiri olarak bir çok yerde başarılı haberleri ile ses getiren 66 yaşındaki Yurtsever, Bilic ve oyunculara yaptıkları jest için teşekkürlerini iletti. 1968 yılından bu yana gazetecilik yapan Yurtsever Hürriyet Gazetesi, Ak Ajans, Tercüman Gazetesi, Yankı Dergisi ve Milliyet Gazetesi'nda çalıştıktan sonra 2001 yılından bu yana Anadolu Ajansı Viyana Temsilcisi olarak gazetecilik hayatına devam ediyor.

Beşiktaş bu akşam yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Slaven Bilic Fatih Terim Avusturya Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title