Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Bılıc: Yarın Grubu Bitirmek, Gruptan Çıkmak İstiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Serdar Kurtuluş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. haftasında oynayacakları Asteras Tripolis maçı öncesi, karşılaşmanın yapılacağı Theodoros Kolokotronis Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Slaven Bilic, Astreras'ın kesinlikle hafife alınmayacak bir takım olduğunu ve çok dikkatli olacaklarını açıkladı. Bilic, Yunanistan'ın son 10 yılda ortaya koyduğu defansif futbola benzer bir düşünce ile değil, kendi felsefeleri olan hücum düşüncesi ile sahaya çıkacaklarını, ama kornere de 8 adamla gitmeyeceklerini ifade etti. Serdar Kurtuluş ise galip gelerek buradan Avrupa Ligi'ni garantilemiş olarak dönmek istediklerini söyledi.

Slaven Bilic'in açıklamaları şu şekilde:

"GRUPTAN BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

"Gruptaki 3 takım çıkmak için şansa sahip. Şu anda lideriz ama bu pozisyonumuz yarınki maçlar sonucunda değişebilir. Rakibimize karşı oynadık. İyi bir takım. Burada iyi maçlar çıkardılar. Mainz ve Maccabi'yi elediler. Partizan'ı yenip,Tottenham'a karşı çok çok iyi oynadılar. Biz de gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Rakibe saygılıyız, ama yarın grubu bitirmek, gruptan çıkmak istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz."

"BU ZAMANA KADAR YUNANİSTAN GİBİ DEFANS YAPAN BİR TAKIM GÖRMEDİM"

"Bir puanın bize yarayacağı önemli. Bu rahatlığın bize sağlayacağı fayda maçta üzerimizdeki baskıyı alması olacak. Bu açıdan önemli. Defansif oynamayacağız. Bunu 20 yıl önce İtalyanlar yapardı, bir puan için sahaya çıkarlardı. 10 yıl önce de Yunan Milli Takımı bunun en önemli örneğini gösterdi. Ben bu zamana kadar da böyle bir defansif takım görmedim. Ama biz böyle yapmayacağız. Gruptan çıkmak için bir puanın yetiyor olması felsefemizi değiştirmeyecek."

"BİR PUAN DÜŞÜNCESİYLE ÇIKARSAK SONUÇ KÖTÜ OLABİLİR"

"Biz ligde de tüm maçlarımızı hücum ağırlıklı oynuyoruz. Bunu değiştirmemiz mümkün değil, çünkü buna göre antrenman yapıyoruz. Zaten yarın akşam bize 1 puan yeter düşüncesiyle çıkarsak kötü olur. Ama sonuçta çılgınca da oynamayacağız. Mesela bir kornere 8 adamla gitmeyeceğiz. Ama bu 3 adam göndereceğimiz anlamına da gelmiyor. Her zamanki gibi 5 adamla gideceğiz."

Serdar Kurtuluş'un açıklamaları şu şekilde:

"HEDEFİMİZ GRUPTAN LİDER ÇIKMAK"

"Zorlu bir periyotta iyi bir başlangıç yaptık. Asteras takımı iyi işler yapabilen bir takım. En tehlikeli kozu ise kontrataklar. Bunu ilk maçta gördük. Burada önemli olan bizim ne yapacağımız. Beşiktaş olarak galip gelmek istiyoruz. Hedefimiz gruptan lider çıkmak. Bunu da galip gelerek başarmak istiyoruz. Bu maçın ülke puanı açısından da önemi var. Rakibimizi yenerek ülkemize de faydalı olmak istiyoruz."

"ÖNEMLİ OLAN SAHAYA ÇIKINCA EN İYİSİNİ YAPMAK"

"Ben kendimi takımın bir oyuncusu olarak görüyorum. Önemli olan sahaya çıkınca en iyisini yapmaya çalışmak. Her zaman bunu yapmak için sahaya çıkıyorum. Takım da galip gelince mutlu oluyorum. Umarım performansım böyle sürer ve galip gelmeye başlarız. Bizim için iyi olan bu."

BEŞİKTAŞ, ASTERAS MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Asteras maçının hazırlıklarını Theodoros Kolokotronis Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanın basın mensuplarına açık gerçekleştirilen ilk 15 dakikalık bölümünde ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapıldı. Basına kapalı bölümde ise Asteras maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi. - Tripoli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Kurtuluş Slaven Bilic Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title