Haberler

Beşiktaş Taraftarından Depremzedelere Destek

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşanan depremin ardından bölgeye bir çok sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra taraftar gruplarından da yardım gelmeye devam ediyor. Ezine Kartalları taraftar grubu tarafından toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştı.

Bölgeye ulaşan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte dağılmaya başlandı. Öte yandan Ezine Kartalları taraftar grubu adına açıklamada bulunan Berkay Fakılı bölgede yaşanan deprem sonrasında bölgeye geldiklerini ifade etti. Fakılı, "Ayvacık halkının yanındayız. Deprem, Ezine ilçesinde de bir hayli hissedildi. Basın organlarının deprem sonrası bölgeden aktardığı haberler doğrultusunda Beşiktaş'a gönül vermiş Ezineliler olarak taraftar grubumuz ile birlikte yardım kampanyası başlattık. Buradan Türk halkına teşekkür ediyoruz. Başta Çanakkale olmak üzere hiç kimse bu afet olayına kayıtsız kalmadı. Topladığımız yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Beşiktaş Ayvacık Ezine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title