Haberler

    Beşiktaş'tan Liverpool Maçı Biletleri Hakkında Açıklama Geldi

    Beşiktaş JK resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

    "Bu mücadelede taraftarlarımıza ayrılan biletlerin satışına 2 Şubat Pazartesi günü saat 13.00'ten itibaren BJK Plaza C Blok 3. kattan başlanacak. Bilet fiyatı 30 Sterlin olup, ayrıca 30 Sterlin bağış makbuzu kesilmek suretiyle toplam 60 Sterlin ödenerek bilet alınabilecektir. Kredi kartı ve Türk Lirası ödeme kabul edilmeyeceğinden, bilet almak isteyen taraftarlarımızın yanlarında 60 Sterlin getirmeleri gerekmektedir. Bilet satışlarımız 2 Şubat'ta başlayıp 6 Şubat günü sona erecektir. Bilet satış saatleri 09.00-18.00 (2 Şubat için 13.00-18.00) arasıdır. Biletlerin erken bitmesi durumunda gerekli açıklama resmi sitemizden yapılacaktır. İstanbul'da satışa sunulan biletlerin kalması durumunda Liverpool'da bilet satışlarına devam edilecektir. İstanbul'daki biletlerin tükenmesi durumunda ayrıca İngiltere'de bilet satışı yapılmayacaktır. Kulübümüz haricinde yurt dışında hiçbir acentenin bilet satışına aracılık etmesi söz konusu değildir.

    BİLET ALMAK İSTEYEN TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE


    Liverpool-Beşiktaş mücadelesine bilet alacak taraftarımız, Türkiye Cumhuriyeti Pasaportu sahibi ise İngiltere vizesinin bulunduğu sayfanın fotokopisini yanında getirmesi gerekmektedir. Bilet almak isteyen taraftarlarımızın aşağıda yer alan bilgi formunu eksiksiz olarak doldurarak bilet satışı sırasında teslim etmesi gerekmektedir. Pasaportta bulunan isimler biletlerin üzerine yazılacaktır. İngiltere polisi ülkeye girişte ve ayrıca stadyuma giriş sırasında bilet ve pasaport kontrolü yaparak isim eşleştirmesinde bulunacağından taraftarlarımızın biletlerin üzerindeki isimlerde değişiklik yapmamasını, isimlerin üzerini karalamamasını önemle hatırlatırız. Vizesiz olarak İngiltere'ye giriş yapabilecek bir pasaporta sahip taraftarlarımızın ise, resim ve bilgilerin yer aldığı sayfanın fotokopisini ibraz etmesini önemle hatırlatırız. Not: Formlar her bilet için ayrı ayrı doldurulmalıdır."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title