Haberler

Beşiktaş'tan Kura Değerlendirmesi

Beşiktaş Kulübü Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin ardından siyah-beyazlı kulübün yer aldığı H Grubu'nu değerlendirerek, "Avrupa'da en üst seviyeye çıkmak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin ardından siyah-beyazlı kulübün yer aldığı H Grubu'nu değerlendirerek, "Avrupa'da en üst seviyeye çıkmak istiyoruz" dedi.

Kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, kuranın hayırlı olmasını temenni eden Torunoğulları, her takımı ciddiye aldıklarını belirterek, "Sporting Lizbon ve Lokomotiv Moskova'yı tanıyoruz ama Arnavut rakibimiz hakkında pek bir fikrimiz yok. Teknik ekibimiz onları da analiz edecektir. Umarım güzel sonuçlar alırız. Avrupa'da en üst seviyeye çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Torunoğulları, ön libero arayışı içinde olduklarını kaydederek, "İlgilendiğimiz oyuncular var, sürprizler olabilir. Sezonu transfer yapmadan da kapatabiliriz. Beşiktaş için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Erdal Torunoğulları Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title