Haberler

Beşiktaş'tan Kovulan Ramazan Özcan Almanya'da Yıldız Oldu

Güncelleme:

2009-2010 sezonunda Beşiktaş'tan kovulan Ramazan Özcan, Almanya 1. Ligi'nde sezonun en başarılı isimleri arasına girdi. Ramazan, bu sezon oynadığı 5 lig maçında sadece 1 gol yedi.

2009-10 sezonunun devre arasında geldiği Beşiktaş'tan, 'yetersiz' bulunduğu gerekçesiyle ayrılmak zorunda kalan kaleci Ramazan Özcan, Almanya 1. Ligi'nde sezonun en başarılı isimleri arasına girdi. Lige yeni yükselen Ingolstadt takımında forma giyen 31 yaşındaki Ramazan, bu sezon oynadığı 5 lig maçında sadece 1 gol yedi.

FUTBOLA AVUSTURYA'DA BAŞLADI

Ramazan Özcan, Sinoplu bir işçi ailesinin çocuğu olarak 1984 yılında Avusturya'nın Homens kentinde dünyaya geldi. 2006-2007 sezonunda Avusturya'nın ünlü Red Bull Salzburg takımının kalesini korumaya başladı. Bu kulüple lig şampiyonluğu yaşadı. Ancak yeteri kadar şans bulamayınca iki sezon sonra Almanya 2. Ligi takımlarından Hoffenheim'a kiralandı.

BUNDESLIGA'DA AYNI BAŞARIYI GÖSTEREMEDİ

Ramazan'ın kaderi burada değişti. Üçüncü kaleci olarak alınan Ramazan, sezonun ikinci yarısında 17 karşılaşmada kaleyi korurken, sadece 13 gol yedi. Takımı da ligi ikinci bitirerek 1. Lig'e yükseldi. Ramazan da Hoffenheim ile sözleşme imzaladı. Ancak Bundesliga'da aynı başarıyı gösteremedi. Yolu İstanbul'a düştü.

RÜŞTÜ, HAKAN VE KORCAN'IN ARKASINDA KALDI

Beşiktaş, 2010 yılında, devre arasında, kalecileri Rüştü Reçber ile Hakan Arıkan'ın sakatlanması ve üçüncü kaleci Korcan Çelikay da yeterli görülmeyince, Hoffenheim'da oynamadığı için sıkıntılar yaşayan Ramazan'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Ancak Ramazan burada da bekleneni veremedi. Lig maçları oynayamadan Almanya'ya geri döndü.

BEŞİKTAŞ'TAN INGOLSTADT'A GİTTİ

2. Lig takımlarından Ingolstadt'ın kalesine geçti. Almanya 1. Ligi ve Türkiye Süper Ligi'nde aradığı başarıyı bulamayan ve tam bir hayal kırıklığı yaşayan Ramazan, 2011'de geldiği İngolstadt'da ise kendisini adeta yeniden buldu. Geçen sezon Ingolstadt'ın 1. Lig'e yükselmesinde büyük payı olan futbolcuların başında geldi.

HERKESİ YANILTTI, KALEYİ KAPTIRMADI

1. Lig'de ikinci kaleci olarak düşünülen Ramazan, herkesi yanılttı. Kaleyi yine kimseye kaptırmadı. İyi bir hazırlık kampı geçirdi. Geride kalan 6 maçın 5'inde kalede o vardı. Sakatlandığı için bir maçta oynayamadı.

ONUN OYNAMADIĞI MAÇTA 4 GOL YEDİLER

İkinci hafta Dortmund ile yapılan maçta Ramazan olmadan sahaya çıkan Ingolstdat rakibinden tam dört gol yedi.Ramazan'ın oynadığı 5 maçın 3'ünü galibiyetle bitiren Ingolstadt, bir karşılaşmada da berabere kaldı. Ingolstadt, Augsburg, Werder Bremen ve Mainz'ı aynı skorla 1-0 yendi. Ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen Wolfsburg ile 0-0 berabere kaldı, son maçta ise Hamburg'a 1-0 yenildi. Ramazan bu 5 karşılaşmada kalesinde adeta devleşirken, İngolstadt da tam 10 puan topladı. (Kaynak: Hürriyet)



Kaynak: Haberler.com / Spor

Ramazan Özcan Beşiktaş Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500

Yorumlar (1)

TianhuangMobil-ANDROID:

Boş ve yanlı haber bu. Yıl olmuş 2015. 5 senedir ne yapmış.

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title