Haberler

Beşiktaş'tan Gece Yarısı Bombaları

ALİ DANAŞ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaş transferin son günlerinde oldukça yoğun çalışmalar yapıyor.

Siyah Beyazlılar hem Portekiz'de hem de İngiltere'de sürdürdüğü çalışmalarda mutlu sona ulaştı ve Porto'dan Aboubakar ile Manchester City'den Samir Nasri'yi bir yıllığına kiraladı.

Samir Nasri'nin yıllık 6.5 milyon Euro olan ücretinin paylaşımı konusunda Manchester City ile pazarlık halinde olan Siyah Beyazlılar, İngiliz kulübünün, oyuncunun ücretinin önemli bir bölümünü ödemeyi kabul etmesi sonrası anlaşmayı sağladı.

Siyah Beyazlılar forvet transferinde de önemli bir adım attı ve Vincent Aboubakar için Porto kulübünü kiralama konusunda ikna eti.

Aboubakar da, Samir Nasri gibi Beşiktaş'ta bir yıllığına kiralık olarak oynayacak.

Tıpkı Nasri'de olduğu gibi Kamerunlu golcünün de sözleşme detaylarının hazırlandığı bildirildi.

Her iki futbolcunun kendileri ve kulüpleri ile sözlü olarak yapılan anlaşmaların gün içinde resmiyete dökülerek KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vincent Aboubakar Samir Nasri Beşiktaş Porto Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title