Haberler

    Beşiktaş: F.Bahçeli Yöneticiler Adaletsizliklerin Arkasına Sığınıyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yayınladığı görüntülere cevap verdi, rakip yöneticileri adaletsizliklerin arkasına sığınmakla suçladı.

    Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananlarla ilgili karşılıklı açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Fenerbahçe'nin gün içinde yaptığı sert açıklamalara cevap niteliğinde bir mesaj yayınlayan Beşiktaş Kulübü, sarı lacivertli yöneticileri adaletsizliklerin arkasına sığınmakla suçladı.

    Açıklamanın tam metni şu şekilde:

    "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, vicdan sahibi herkesin görebileceği, tüm sporseverlerin gözleri önünde cereyan eden derbi maçtaki spor ve ahlak dışı olayları örtmek amacıyla yapmış olduğu açıklama, kulübümüzü kendi seviyelerine çekme ve asıl konudan uzaklaştırma gayreti taşımaktadır.

    "ADALETE FENER YAK DİYEN YÖNETİCİLERİN..."

    'Adalete fener yak' diyen bir kurumu yönetenlerin; adaletsizliklerin arkasına sığınması, adaleti kazanmak sanması, Türk futbolunun kanayan yarasının gün yüzüne çıkmasıdır.

    Türk futbol ailesinin tüm paydaşlarının hem fikir olduğu şekilde; futbolumuza zarar veren bu zihniyete prim verecek şekilde cevap vermeyeceğiz ve o seviyeye asla inmeyeceğiz. Ancak futbolumuzdan bu zihniyet ve seviyenin temizlenmesi mücadelemize, aynı kararlılıkla devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla sunarız."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (32)

    Sahis Mobil-IOS:

    13 yasinda ufacik cocuktum , Fenerbahce beresi takmis arabanin arka koltugunda gidiyordum anne ve rahmetli babam bir de 5 yasinda kiz kardesim vardi.. Besiktas li taraftarlar arabanin etrafini sarmisti bu cocugu dovucez diye. O gun bugundur bunlarin hepsinden nefret ediyorum. Hertarafiniz cirkeflik... IYIKI FENERBAHCELIYIM... Allahima sukurler olsun...

    5
    25
    yanıtYanıtla
    elifMobil-ANDROID:

    besiktasli olmak bir ayricaliktir

    18
    2
    yanıtYanıtla
    21Mobil-ANDROID:

    BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLIYIZ BESIKTASK IM

    17
    2
    yanıtYanıtla
    taraftar:

    emrenin ne mal olduğunu bilsek inandıracak fener bizi

    15
    0
    yanıtYanıtla
    kartalmobilWeb@haberler.com:

    Fenerbahçe denilince benim aklıma rumlar yahudiler geliyor. Fener rum ortodoks kilisesi Ariel shron geliyor. Müslümanlara zulm edenler geliyor fenerbahçe Türkleri temsil edemez. Avrupadan dışlandı siz spor değil ticaret yapıyorsunuz diye. Maçları spor yaparak değil alışveriş gibi alıp satıyorsunuz diye. Bu türk futbolu için kara lekedir. Fenerbahçenin sayesinde türk futbolu karalanmıştır. Emre gibi emenike gibi insanları ve aziz yıldırım gibi üç kağıtcıyı ve hakemlerin odasını basan ve küfreden birini takımda tutmalarından belli. Kendi başlarına ayrılıkçı ve cumhuriyet kurmalarından belli. Gerisini siz düşünün artık.

    13
    1
    yanıtYanıtla
    EmrahMobil-ANDROID:

    Kalite farkı bu olsa gerek.

    13
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Kara beşiktaş niye kara. 2004 akçabata ve rizeye yenil Bursayı küme düşür. Kupa benim şapmiyonluk Gs nin diyerek GS ye kendi sahanda yat2006. Bursa yedeklerle çık ve yat 2010 şampiyonu tayin et.

    2
    11
    yanıtYanıtla
    Olgun:

    ZATEN BU fenerli YÖNETİCİLERİN HİÇ BİRİNDE ARLANMA, UTANMA YOKTUR.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    Reco:

    Önce bir derbi kazanın. . . sonra konuşun. !!!

    1
    10
    yanıtYanıtla
    INADINA ÇARŞIMobil-ANDROID:

    Birgün herkes Galatasaraylı ya da Fenerbahçeli olacak fakat geri kalan 364 gün Beşiktaşlı olacaktır.

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title