Haberler

Beşiktaş'tan Derbi İçin Taraftarına Çağrı

Siyah-beyazlı kulüp, 20 Nisan Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi, bilet satışlarının düşük kalmasının ardından taraftarına çağrı yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, Spor Toto Süper Lig'de 20 Nisan Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi, bilet satışlarının düşük kalmasının ardından taraftarına çağrı yaptı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, e-bilet uygulamasının Beşiktaş-Fenerbahçe maçına denk gelmesi "tesadüf ve fikstür azizliği" şeklinde değerlendirildi. Uygulamanın, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde zorunlu bir karar olduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Taraftarımızın endişelerini giderecek çözümler ya da bu maç için gerçekleştirilebilecek seçenekler yönetimimiz tarafından tek tek değerlendirilmiştir. Ancak ne yazık ki hukuki mevzuat ve sözleşmeler nedeni ile passolig uygulamasına uyulmak zorunda kalınmıştır. Beşiktaş tarihi bir dönemden geçiyor. Henüz stadımız yok. Yaşanan bütün maddi ve manevi engeller birer birer aşılarak, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda taraftarlarımızla büyük buluşma için hazırız.

Şerefi ile oynayan, hakkı ile kazanan oyuncularımız, bu tarihi maçta aylardır bekledikleri taraftarı ve desteği özledi. Böylesi bir dönemde taraftarımıza Beşiktaş'ı ve sahaya çıkacak 11 Beşiktaş oyuncusunu yalnız bırakmama çağrısı yapıyoruz. Gün, Beşiktaş'a sahip çıkma, inadına şampiyonluk için engelleri aşma günüdür. Gün, kayıtsız şartsız 'sadece Beşiktaş' denilecek gündür. Pazar günü 80 bin kartal, ele güne, kime sahip çıktığını çok iyi kanıtlayacaktır."

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title