Haberler

Beşiktaş'ta Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı

Beşiktaş’ta Başkan Başkan Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu mazbatasını aldı.

Beşiktaş'ta Başkan Başkan Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz pazar günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul'a tek aday olarak katılan ve Beşiktaş'ta 3. dönem başkanlık görevini üstlenen Başkan Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu bugün mazbatalarını teslim aldı. BJK Plaza B Blok'ta yönetim katında gerçekleştirilen mazbata töreninde 2015-16 Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupası da yer aldı.

Mazbata töreninin açılışında Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hepimizin bildiği gibi kulübümüz için gerek sportif açıdan, gerekse tesis açısından kazanç yılı olarak yazılan bir yıl olmuştur. Bundan sonra da aynı hızla devam etmesini canı gönülden temenni ediyorum. Olağan Seçimli Kongremiz azımsanmayacak miktarda üyemizin katılımı ile Beşiktaş duruşuna yakışır şekilde gerçekleşti. Kongre, hepimiz için, camiamız ve yönetim kurulumuz için hayırlara vesile olsun."

Olağan Seçimli Genel Kurul'da Kongre Başkanlığı görevini üstlenen Atıf Keçeci ise, "Yeni yönetimimize üstün başarılar diliyorum. İşleri zor, hedef büyütmek zorundalar. Bu camia yapılanı takdir eden bir camiadır, destek vermeyi iyi bilen bir camiadır. Kendilerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" açıklamasını yaptı.

ORMAN: "ZORLU BİR SÜREÇ VAR, BEKLENTİLER YÜKSEK"

Mazbata töreninde konuşan Başkan Fikret Orman ise, "Hem mazbatayı almak hem de kupayı almak aynı 24 saatin içinde olması hakikaten çok güzel bir şey. Çok teşekkür ediyorum. Dün, şampiyonluk törenimiz vardı. Başkan ve yöneticilerin önde planda olmalarını istemedik. Oyuncularımız ile taraftarlarımızın, teknik heyetimizin bir şöleniydi. Biz de bir taraftar olarak eğlendik. Tekneye, otobüse, törene bile katılmadık. Yanımızda yönetim kurulu üyelerimizin madalyaları var. Ben bu mazbatalarla şampiyonluk madalyalarını birlikte alalım istedim. Hayırlı olsun, iyi şeyler yapacağız. Zor bir süreç var, beklentiler yüksek. Ancak bizde bu aşk olduğu sürece, hep beraber, kurallarımızla beraber güzel şeyler yapacağız. Allah bize yardımcı olsun, nasip etsin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mazbata töreni yapıldı. Başkan Fikret Orman'a mazbatasını ve madalyasını Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ile Olağan Seçimli Genel Kurul Divan Başkanı Atıf Keçeci birlikte takdim etti. Ardından sırayla yönetim kurulu üyelerine madalya ve mazbataları takdim edildi.

Mazbata töreninin ardından Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri 2015-16 Spor Toto Süper Lig Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalçın Karadeniz Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title