Haberler

Beşiktaş'ta Yağmur Altında Coştular

Yılbaşı eğlencesi için Beşiktaş’ı tercih eden vatandaşlar yağan yağmura aldırmadan eğlendi.

Yılbaşı eğlencesi için Beşiktaş'ı tercih eden vatandaşlar yağan yağmura aldırmadan eğlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da eşi Özlem Hazinedar ile birlikte vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Yeni yılı Beşiktaş'ta karşılamak isteyen İstanbullular yağan yağmura aldırış etmeden Nispetiye Caddesi'ne düzenlenen kutlamalara katıldı. Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü müzisyen Ozan Doğulu, performansıyla kendisini izleyenleri coşturdu. Etkinlik alanına eşi Özlem Hazinedar ile birlikte gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, vatandaşların yeni yıl coşkusunu paylaştı.

Video Mapping yöntemiyle Akmerkez kulesinden yeni yıla özel videolar yayınlandı. Beşiktaşlıların yeni yılını video mapping sistemiyle kutlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Mutlu yıllar Beşiktaş, Mutlu Yıllar İstanbul, Mutlu Yıllar Türkiye" dedi. Dev bir LED ekran haline gelen Akmerkez binasında Zeki Müren görüntüleri de yayınlandı.

Eğlencenin yaşandığı sıralarda zaman zaman kavgaların da meydana geldiği görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title