Haberler

Beşiktaş'ta Üniversite Heyecanı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK Kabataş Üniversitesi’nin proje kapsamındaki bugünkü toplantısında, “Bugün hep beraber tarihi bir gün yaşıyoruz.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK Kabataş Üniversitesi'nin proje kapsamındaki bugünkü toplantısında, "Bugün hep beraber tarihi bir gün yaşıyoruz. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve camiamızın önemli bir adımı olarak düşündüğümüz önemli bir eğitim adımı attık. Beşiktaş ile Kabataş'ın bugünden itibaren güçlerini birleştirme kararı aldık" dedi.

Beşiktaş Kulübü ve Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı, ilerleyen dönemde hayata geçecek olan BJK Kabataş Üniversitesi için bugün bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ve Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Anıl Cansızoğlu proje hakkında bilgiler verdi.

Başkan Orman, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, "Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve camiamızın önemli bir adımı olarak düşündüğümüz önemli bir eğitim adımı attık. Beşiktaş ile Kabataş'ın bugünden itibaren güçlerini birleştirme kararı aldık. Ülkemizde eğitilecek nitelikli gençler yetişmesine bu kuracağımız üniversite yardımcı olacaktır. Alanında referans gösterilecek bir kurum olacaktır. İlk adım attığımız bu güzel beraberliğin uzun süreli olmasını temenni ediyorum" açıklamasını yaptı.

Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Anıl Cansızoğlu'na teşekkür ederek sözlerine devam eden Fikret Orman, "Hayırlara vesile olsun. Niyet iyi olduktan sonra yol da bulunur. Biz bu işe çok iyi niyetlerle başladık. Önemli bir gurur kaynağı olacak bir şeye adım attığımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Anıl Cansızoğlu ise, "Bugün Beşiktaş semtinin biri eğitimde biri sporda yüz akı olmuş iki camiasının birleşimi için buradayız. Bundan dolayı bize oy birliği yetkisi veren genel kurullara teşekkür ediyorum. Başkan Fikret Orman nezdinde yönetim kuruluna da ayrıca teşekkür ediyorum. BJK Kabataş Üniversitesi'nin bu iki logosunun yan yana olduğu zaman, örnek işler yapma dışında herhangi bir durumu olmayan kurum halinde olacaktır. 2 yıldır bu işi buraya getirene kadar çalıştık. İnşallah dünyaya bilimle ve sporla yetişmiş nice insanlar katarız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Kabataş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title