Haberler

Beşiktaş'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta kontrolden çıkan bir otomobil temizlik aracına çarptı.

İSTANBUL (İHA) Beşiktaş'ta kontrolden çıkan bir otomobil temizlik aracına çarptı. Kazada bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, Dolmabahçe Caddesi, Dolmabahçe Sarayı önünde saat 05. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Yasin Delioğlu hakimiyetindeki 34 TN 3049 plakalı otomobil hakimiyetini kaybederek ilk önce karşı yöndeki temizlik aracına daha sonra ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Yasin Delioğlu ile otomobilde bulunan Muhammed Kızılyer, Merve Yassıtaş ve ismi öğrenilemeyen bir kadın sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Hastenesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenilen bir bayanın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Trafik polisleri yolda yeni bir kaza olmaması için önlem alırken belediye görevleri kaza yerinde araç parçalarını topladı. Kaza yapan otomobil çekiçi ile olay yerinden kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title