Haberler

    Beşiktaş'ta Quaresma İdmana Katılmadı

    Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 19 Mart Cumartesi günü sahasında Antalyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 19 Mart Cumartesi günü sahasında Antalyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanın başında teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı.

    Isınma hareketleriyle başlayan idmanda siyah-beyazlı futbolcular, ayak tenisi ve pas çalışmalarının ardından iki gruba ayrıldı. Bir grup kanatlardan ortalarla gol çalışırken, diğer grup ise dar alanda prese dayalı taktik ağırlıklı pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

    Siyah-beyazlılarda sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan ve tedavisini yaptıran Gökhan Töre ile dişiyle ilgili problem yaşayan Ricardo Quaresma, idmana katılmadı. Sol kasığında yaralanma bulunan Oğuzhan Özyakup ile kaburga kasında yırtık olan kaleci Tolga Zengin ise takımdan ayrı koştu.

    Bu arada Şenol Güneş, antrenman sırasında Tolga Zengin'le bir süre konuştu. İdmanı, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi.

    Beşiktaş, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından kampa girecek.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Antalyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title