Haberler

Beşiktaş'ta Puan Kayıpları Sürüyor

Güncelleme:

Siyah beyazlılar, Galatasaray derbisinin ardından Medical Park Antalyaspor maçında da puan kaybetti.

Beşiktaş, yenildiği Galatasaray derbisinin ardından çıktığı Medical Park Antalyaspor maçında da golsüz berabere kalarak puan kaybetti ve şampiyonluk yarışında yara aldı.

Siyah-beyazlılar, bu beraberlikle Süper Lig'deki puanını 43'e çıkarıp, üçüncü sıradaki yerini korudu. Beşiktaş'ın böylece son iki haftadaki puan kayıpları 5'e çıktı.

Özellikle maçın son dakikalarında gol pozisyonları üreten siyah-beyazlılar, bu pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Necip ve Hutchinson cezalı duruma düştü.

Medical Park Antalyaspor maçında sarı kart gören Necip Uysal ve Atiba Hutchinson, cezalı duruma düştü.

Ligdeki sarı kart sayısı 4'e çıkan Necip ve Hutchinson, siyah-beyazlıların gelecek hafta sonunda yapacağı Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

Almeida sakatlandı

Beşiktaş'ta sakat futbolcular kervanına Hugo Almeida da katıldı.

Karşılaşmanın 75. dakikasında ceza alanı içindeki bir pozisyonda rakibiyle girdiği ikili mücadelede sol ayağından sakatlanan Almeida, maça devam edemedi ve sedyeyle sahayı terk etti. Almeida, MR'ının çekilmesi için daha sonra stattan ambulansla hastaneye götürüldü.

Portekizli futbolcunun durumunun yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Teknik kadro sıkıntıda

Siyah-beyazlılarda sakat ve cezalı futbolcuların artması, Eskişehirspor maçı öncesi teknik direktör Slaven Bilic'i oldukça zorlayacak.

Beşiktaş'ta, Manuel Fernandes, Gökhan Töre, Dany, Sivok ve Escude'nin ardından Almeida'nın sakatlanması, kart cezalıları Hutchinson ile Necip'in de Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek olması, teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Aybaba, yine kaybetmedi

Beşiktaş'ın geçen sezon teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba, eski takımı karşısında bu sezon yaptığı ikinci maçı da kaybetmedi.

Aybaba yönetimindeki Medical Park Antalyaspor, ligin ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı 2-0 kazanmıştı. İstanbul'da da rakibiyle golsüz berabere kalan kırmızı-beyazlılar, böylece Beşiktaş karşısında 4 puan kazanıp, siyah-beyazlıların da 5 puan yitirmesine neden oldu.

Aybaba'ya tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından eski teknik direktörleri Samet Aybaba'ya tepki gösterdi.

Medical Park Antalyaspor futbolcularının özellikle son dakikalarda zaman kazanmak için yerde kaldıklarını öne süren taraftarlar, "Yere yatsana Samet Aybaba yere yatsana" diye tezahüratlar yaptı. Soyunma odasına giderken seyircileri alkışlayan Aybaba'ya tepkiler sürerken, bazı taraftarların yabancı maddeler attığı gözlendi.

Taraftarlar, maç sonunda hakemleri de protesto etti.

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Samet Aybaba Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title