Haberler

Beşiktaş'ta Moraller Yerinde

Ali DANAŞ -İSTANBUL - DHAEskişehirspor'u 3-1 yenerek 2 maç aradan sonra galip gelen Beşiktaş'ta moraller yerinde.

Ali DANAŞ -İSTANBUL - DHA

Eskişehirspor'u 3-1 yenerek 2 maç aradan sonra galip gelen Beşiktaş'ta moraller yerinde.

Son dört maçta oynadığı oyun eleştiri konusu olan gol atmakta sıkıntı çeken Siyah Beyazlılar, Fenerbahçe ve Torku Konyaspor maçlarını gol atamadan bitirmişti.

Düşme potasından kurtulma çabasında olan Eskişehirspor karşısında alınan bol gollü galibiyet taraftarları ve teknik heyeti memnun ederken maç sonu farkın daha fazla olması gerektiği görüşü hakimdi.

Eskişehirspor maçında son haftaların formsuz oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un ilk devredeki futbolunu hatılatır bir oyun ortaya koyması da şampiyonluk yolunda Beşiktaş camiasının yüzünü güldüren bir gelişme oldu.

QUARESMA TECRÜBESİ İLE KURTULDU

Maç içinde adalesinde sertleşme hisseden Ricardo Quaresma'nın ise tecrübesi sayesinde uzun süreli sakatlıktan kurtulduğu öğrenildi. Adalesinde sertleşne hisseder hisstemez değiştirilmek için yedek kulübesibe işaret eden Quaresma'nın maça devam etmesi halinde bir kaç hafta uzayabilecek adale sakatlığından tecrübesi ile kurtulduğu bilgisi edinildi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN YENİ GOL KRALI MARİO GOMEZ

Teknik Direktör Şenol Güneş Beşiktaş'a yeni bir gol kralı kazandırıyor. Daha önce çalıştırdığı takımlarda üç futbolcusu gol kralı olan Şenol Güneş, Alman yıldız Mario Gomez'in bu formunu sürdürmesi halinde Beşiktaş'tan da gol kralı çıkartabilir.

Tecrübeli teknik adamın Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemlerde 1996'da Şota 25 gol, 2012'de Burak Yılmaz 33 gol ile kral olmuştu. Geçen sezon Bursaspor'u çalıştıran Güneş'in takımında bu kez Brezilyalı Fernandao 22 gol ile gol kralı olmuştu.

24.haftası biten ligde bir maç eksiğe rağmen18 gol ile krallık yarışında lider durumda bulunan Gomez şimdiden gol krallığının en büyük adayı durumunda. Gomez'in gol kralı olması durumunda Şenol Güneş 4.gol kralını çıkarmış olacak

HEDEF KARADENİZ'DEN KAYIPSIZ DÖNMEK

Süper Ligin 25.haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş Rize maçının 3 gün sonrasında erteleme maçında Trabzonspor'un konuğu olacak. Her iki maçı da kazanarak 6 puan toplayıp lig liderliğine yeniden yükselmek isteyen Siyah Beyazlıar bunu başaracaklarına gönülden inanıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mario Gomez Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title