Haberler

    Beşiktaş'ta İmza Töreni

    Güncelleme:

    Beşiktaş, yeni transferleri Demba Ba, Jose Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Ramon Motta için imza töreni düzenliyor.

    Beşiktaş'ın yeni transferleri; Demba Ba, Jose Sosa, Cenk Tosun, Gökhan Töre ve Ramon Motta için imza töreni düzenleniyor.

    İmza töreni sırasında konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şunları söyledi;

    "Bazı transferler uzun sürmüş olabilir ama bu kulübümüzün menfaati içindi. Bütün branşlarda sponsorumuz bulunuyor. Gelecek hafta voleybol takımımız için bir sponsorluk anlaşması imzalayacağız.

    Bütün amacımız bu sene şampiyon olarak ligi tamamlamak. Demba Ba'nın transfer süreci çok uzun sürdü. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Beşiktaş ahlakına uygun bir isim. Jose Sosa transferinde bana yardımcı olan Mansimov'a çok teşekkür ediyorum. Ramon Motta Beşiktaş'ta olmayı çok istedi. Biz de onu burada görmeyi çok istedik. Cenk Tosun'un ailesine teşekkür ediyorum. Çok baskı altında kaldılar. Cenk çok iyi bir Beşiktaşlı. Gökhan Töre'nin transfer süreci çok zorlu geçti, bonservis sorunundan dolayı. Tataristan Cumhurbaşkanı bize çok yardımcı oldu. "

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ramon Motta Gökhan Töre Cenk Tosun Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title