Haberler

    Yönetim, Bilic'i Kızdırdı

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetiminin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek; Cenk, Ersan, Atiba, Veli ve Mustafa'nın kontratlarını uzatmak için acele etmemesi Bilic'i kızdırdı.

    Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde yarıştığı iki kulvarda da lider konumda bulunan Beşiktaş'ta, sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular konusundaki tartışmalara, teknik direktör Slaven Bilic el koydu. Aralarında; Cenk Gönen, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Atiba, Veli ve Mustafa Pektemek gibi isimlerin yer aldığı oyuncuların adlarının, yavaş yavaş başka takımlarla anılması sonrası devreye giren Hırvat hoca, yönetime serzenişte bulundu.

    "ŞU ANKİ ORTAM SÖZLEŞME UZATMAK İÇİN UYGUN DEĞİL"

    Bu konuda sezon sonunu beklemeye hazırlanan Başkan Fikret Orman'la görüşen Bilic, "Ligde Şampiyonluğa yürüyoruz. Şu andaki ortam, sözleşme uzatma için ideal. İlerleyen haftalarda oyuncuların transferle gündeme gelmesi, sadece bu isimleri değil, tüm takımı etkiler. Bu motivasyon kaybı, bizlere büyük yara verebilir. Fernandes ve Almeida gibi isimlerde bunları yaşadık. Ligin ikinci yarısında iç transferde kimsenin gündeme gelmemesi takım adına pozitif hava yaratır" sözlerini sarf etti.

    YÖNETİM HAK VERDİ

    Slaven Bilic'in bu konudaki isteğine olumlu yaklaşan Başkan Fikret Orman, yönetimdeki kurmaylarına bu konuda talimat verdi ve oyuncularla görüşülmesini istedi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, sözleşme uzatmak için ilk olarak Ersan Gülüm ve Cenk Gönen'le temas kurduğu, ikilinin yeni anlaşmaya olumlu baktığı öğrenildi. Yönetimin, listedeki diğer isimlerle de Asteras maçının ardından görüşmeyi planladığı bildirildi.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mustafa Pektemek Slaven Bilic Beşiktaş Gönen Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    ba dem ba baMobil-IOS:

    şü an türkieye liginin en iyi hocası biliç

    17
    1
    yanıtYanıtla
    Nuri DemirMobil-IOS:

    Akilli düsünüyor adam

    13
    2
    yanıtYanıtla
    ba:

    hep aynı hikaye. bi yükselişte hemen medyada psikolojik zayıflatma çabası hadi gidin diğer büyüklerle uğraşın bakimm

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Adsız:

    Fikret ORMAN iç transferde görüşmelerin başladığını canlı yayında söyledi zaten. neyin haberi bu?

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ercişli türk:

    devletin başına biliç. . başbuğ biliç

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title