Haberler

Beşiktaş'ta Hareketli Dakikalar

* Lüks cip ile hırsızlık yaptığı öne sürülen 4 kişi ile polisler arasında kovalamaca yaşandı.

* Lüks cip ile hırsızlık yaptığı öne sürülen 4 kişi ile polisler arasında kovalamaca yaşandı.

Polise ateş ettiği belirtilen şüpheliler, ters yöne girdi, yolu kesen ekip aracıyla kafa kafaya çarpıştı.

Kazada bir polis yaralanırken 4 şüpheli yakalandı.

Ekip aracındaki bir şüpheliye polisin tepkisi ise sert oldu.

Şüphelilerin marketteki soygun girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber-Kamera: Ali AKSOYER -Ozan URAL/İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş'ta bir markete hırsızlık için girdikten sonra içerde bulunan işyeri sahibi tarafından fark edilince kaçmaya çalışan şüpheliler, polis ekibiyle çarpışarak kaza yaptı. Yine de kaçmaya çalışan şüphelilerden biri ayağından vurularak durduruldu. Araçta bulunan 4 Şüpheli gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Kaza sırasında 4 polis memurunun da hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

ÖNCE İŞYERİ SAHİBİNE ATEŞ AÇMIŞLAR

Ulus, Adnan Saygun Caddesi, Hakkı Şehit Han sokak üzerinde bir markette yaşanan olay bu sabah saat 05.45.'de meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre markete hırsızlık için giren şüpheliler bu sırada içerde uyuyan işyeri sahibi O.B. ile karşılaştı. O.B.'ye doğru ateş açan şüpheliler geldikleri otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada 155 polis imdat telefonunu arayan O.B.'nin şüphelilerin kaçtığı aracın plakasını bildirmesi üzerine müthiş bir takip başladı. Dakikalarca süren kovalamacanın ardından şüpheliler kıstırıldıkları sokakta polis otomobiline çarparak kaçmaya çalıştı. Ancak kaza sonucu hareketsiz kalan otomobili kullanan E.S. ve arka koltukta oturan S.K. isimli şahıslar gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ 'DUR" İHTARINA UYMAYINCA YAKALANDI

Otomobilin arka koltuğunda oturan ve silahlı oldukları tespit edilen iki kişi ise yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Kısa bir kovalamacanın ardından polisin 'Dur" ihtarına uymayan şüpheli H.İ.K isimli kişi ayağından vurularak yakalandı. Bu sırada yanında kaçmaya çalışan C.A. ise teslim oldu.

ÇALINTI OTOMOBİLİN RENGİNİ DEĞİŞTİRİP SAHTE PLAKA TAKMIŞLAR

Polis kaza yapan araçta yaptığı incelemede otomobilin çalıntı olduğunu tespit etti. Orjinali beyaz renkte olan otomobilin siyah renge boyandığı ve üzerine sahte plaka takıldığı tespit edildi. Şüphelilerle birlikte bir adet tabanca ele geçirildi. Araçta yapılan aramada ise bir adet demir kesme makası, eldivenler ve marketten çalınan sigara paketleri ele geçirildi.

Yakalanan şüphelilerin daha önceden hırsızlık suçundan polise geliş kayıtları olduğu tespit edilirken sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title