Haberler

Beşiktaş'ta Goller Almeida-Olcay İkilisinden

Güncelleme:

Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 29 puanla kapayan Beşiktaş'ta, en golcü futbolcular Hugo Almeida ile Olcay Şahan oldu.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 29 puanla kapayan Beşiktaş'ta, en golcü futbolcular Hugo Almeida ile Olcay Şahan oldu.

İki futbolcu, takımın attığı gollerin yarısından fazlasına imza attı. Siyah-beyazlıların, ligin ilk yarısında 30 gol kaydederken, bunların 16'sı Almeida-Olcay ikilisinden geldi.

Portekizli futbolcu takımı adına toplam 10 gol atarken, Olcay Şahan ise 6 gol kaydetti. Beşiktaş'ın attığı diğer 14 golü ise 8 futbolcu paylaştı.

Savunma oyuncuları Julien Escude ve Tomas Sivok takımlarına 2'şer gol katkıda bulundu. Forvet oyuncuları Michael Eneramo ve Ömer Şişmanoğlu birer gol atarken, Mustafa Pektemek ise henüz "siftah" yapamadı.

Siyah-beyazlılar, yaptıkları 17 maçın 12'sinde rakip fileleri havalandırdı. Yarıda kalan ve 3-0 Galatasaray lehine tescil edilen karşılaşmada siyah-beyazlılar 1 gol atmalarına rağmen, hükmen yenilgi nedeniyle bu gol sayılmadı.

Bu arada Kayserispor ile deplasmanda oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı maçtaki bir golü de ev sahibi ekibin kalecisi Gökhan Değirmenci kendi kalesine attı.

İLK YARIDAKİ GOLLER

Futbolcu Gol 1. Hugo Almeida 10 2. Olcay Şahan 6 3. Gökhan Töre 2 4. Julien Escude 2 5. Tomas Sivok 2 6. Oğuzhan Özyakup  2 7. Filip Holosko 2 8. Manuel Fernandes 1 9. Ömer Şişmanoğlu  1 10. Michael Eneramo 1 11. Gökhan Değirmenci (kendi kalesine) 1

GOLLER İLK YARIDA

Beşiktaş, attığı 30 golün 17'sini ilk yarı, 13'ünü ise ikinci yarılarda kaydetti.

Siyah-beyazlıların en etkili olduğu dakikalar 31 ile 45. dakikalar arası oldu. Bu dakikalar arasında 7 gole imza atan "Kara Kartallar", 16 ve 30. dakikalar arasında da 6 gole imza attı.

Beşiktaş'ın dakikalara göre attığı gollerin sayısı şöyle:

Dakikalar Gol 0-15 4 16-30 6 31-45 7 46-60 3 61-75 5 76-90 5

İLK YARILARDA YEDİ

Beşiktaş, kalesinde gördüğü 17 golün 10'unu ilk yarılarda yedi. İkinci 45 dakikalarda kalesinde 7 gol gören siyah-beyazlılar, en çok 31-45 ve 46-60. dakikalar arasında kalesinde goller gördü.

Kaynak: AA / Spor

Hugo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title