Haberler

    Gökhan Töre, Beşiktaş'tan Gitmek İstiyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre, yaşadığı silah olayından sonra bunalımda olduğunu, dışarıda rahatça gezemediğini söyleyerek ayrılık sinyali verdi.

    Gurbetçi oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile milli takımda yaşadığı silahlı tehdit olayı, ardından bir bardaki kavganın ardından yaralanma... Gökhan Töre'nin son 1 yıldaki müthiş performansı bile olayların gölgesinde kaldı. Pek değil, hiç konuşmadı ama sonunda patladı. Yakın çevresi ile içinde bulunduğu ruh halini paylaşan Beşiktaş'ın yıldızı, Siyah-Beyazlılar'ı şok edecek bir açıklama yaptı: Sezon sonunda ayrılmak istediğimi yönetime söyleyeceğim.

    "HAYATIM ALT ÜST OLDU, EVE HAPSOLDUM"

    Fanatik'in haberine göre; Gökhan Töre, ruh halinin bozulduğunu şu net ifadelerle anlattı: Hayatım alt üst oldu. Artık neredeyse hiçbir yere çıkamıyorum, gezemiyorum. Dışarıya çıktığımda tepkilerle karşılaşıyorum. Bu nedenle eve hapsoldum. Psikolojim bozuldu. Evet, büyük bir hata yaptım. Pişmanım ama hayat devam ediyor, ben de kariyerime devam etmek zorundayım. Hakan ve Ömer'den defalarca özür diledim ama o olay peşimi bırakmıyor. Allah'tan futbolum olumsuz yönde etkilenmedi. İyi bir performans ortaya koydum. Futbolum da kötü olsaydı biterdim. Türkiye'de bu psikoloji ile devam etmem çok zor. Burada kafeste gibiyim!

    "AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

    Yönetim ile konuşup sezon sonunda ayrılmak istediğimi dile getireceğim. Futbol hayatıma Avrupa'da devam etmek istiyorum.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gökhan Töre Ömer Toprak Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (28)

    Başaramayacaksınız:

    Gökhan Töre Türkiyenin en yetenekli Türk Oyuncusu Yıllar önce Yaşanmış Olayı dallanıp budaklandırıyorlar Beşiktaş tan Ayırmak için , Demba ba Türkiyenin en iyi Yabancı Forveti Geldiği günden beri Müzmin Sakatmı Diye Haber Yapılıyor Beşiktaş tan Ayırmak İçin Fanatik Gazatesinin Bugünki Attığı Manşet GS ve FB Medyasının Beşiktaşı Küçültme Çabalarına girdiğinin Göstergesidir

    23
    5
    yanıtYanıtla
    türk Mobil-ANDROID:

    boşver gökhan kardeşim sen onlarda iyisin en azından delikanlısın onlar gibi yalan rapor alıp milli takımı yalnız bırakmadın

    23
    5
    yanıtYanıtla
    aki daki Mobil-ANDROID:

    Keşke gebertselerdi seni

    4
    22
    yanıtYanıtla
    avucunuzu yalayın:

    renkli basın babayı alırsınız

    23
    1
    yanıtYanıtla
    Vatan 38:

    Gökhan Törenin dışarıdaki hayatı kimseyi ilgilendirmez. Saha içinde Türk statüsündeki en iyi futbolcu. . .

    18
    6
    yanıtYanıtla
    Taraftar:

    defol git tutanmi var

    4
    18
    yanıtYanıtla
    Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

    haber yalandır

    19
    1
    yanıtYanıtla
    Blackandwhite:

    Kolpa basın, kolpa fanatik. . .

    19
    1
    yanıtYanıtla
    sahtekar fanatikMobil-ANDROID:

    kaynak fanatik gazetesi ise kesin yalandır..inanmayın

    19
    0
    yanıtYanıtla
    Haberi KesMobil-IOS:

    Fanatik gazetesinin haberi 3 kağıtçılar sinemalarda, azizin medya gücü Beşiktaş'a saldırıyor çünkü doğru yoldaki tek takım Beşiktaş. Aziz korkma acıtmayacaz

    18
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title