Haberler

Beşiktaş'ta Basketbol Kombineleri Satışa Çıkıyor

Beşiktaş Kulübü, 10 Ekim'de başlayacak Basketbol Süper Ligi öncesi kombine kartların satışına başlıyor.

Beşiktaş Kulübü, 10 Ekim'de başlayacak Basketbol Süper Ligi öncesi kombine kartların satışına başlıyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezonda ligde ve ULEB Avrupa Kupası'nda sahasındaki maçları Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacak erkek basketbol takımının kombine kart satışlarının, 8 Ekim Perşembe gününden itibaren, BJK Plaza C Blok 3. katta bulunan Basketbol Kombine Kart Satış Merkezi'nden yapılacağı duyuruldu.

Geçen sezonun kombine kart sahiplerinin ise 8 Ekim Perşembe gününe kadar öncelikli olarak kombine kart satın alabilecekleri kaydedildi.

Taraftarlar, hafta içi saat 10.00-19.00, hafta sonu ise 11.00-17.00 saatleri arasında kombine kartlarını satın alabilecek.

Bu arada kombine kartlarla, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele verecek Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın, BJK Akatlar Arena'daki iç saha maçları da izlenebilecek.

Ayrıca, kombine kart alan ilk bin taraftara Beşiktaş basketbol tişörtünün hediye edileceği ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü, kombine kart fiyatlarını "saha içi koltuk fiyatları" için bin 500 lira, 1. kategori için 500 lira, ikinci kategori için 400 lira, 3. kategori için de 250 lira olarak belirledi.

Kaynak: AA / Spor

Sinan Erdem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title