Haberler

Beşiktaş'ta 1 Polis Silahla, Şişli'de 2 Polis Bıçakla Yaralandı

Güncelleme:

Beşiktaş ve Şişli'de polisler için zor ve kanlı bir gece yaşandı. Çıkan asayiş olaylarına müdahale eden güvenlik güçlerinden 3 kişi yaralandı.

Şişli'de cadde ortasında kavga eden kişileri ayırmaya çalışan 2 polis bıçakla yaralandı. Aynı saatlerde Beşiktaş Ortaköy'de silahlı kavgaya müdahale eden polislerden 1'i silahla kalçasından vuruldu. Hastaneye kaldırılan 3 polisin de durumunun iyi olduğu belirtildi.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞTILAR

İlk olay Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi'nde saat 03.45'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine caddeye gelen polis ekipleri kavga eden iki tarafı ayırmaya çalıştı. Bu sırada gruptan biri elindeki bıçakla bir polisi sırtından, bir polisi de sol kol ve bacağından yaraladı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER

Eli bıçaklı kişi bölgeye sevk edilen takviye ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Yaralı polisler ise ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Her iki polisin de durumunun iyi olduğu belirtildi.

BAR KAVGASI ÇIKTI

İkinci olay aynı saatlerde Beşiktaş Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana geldi. Ortaköy'de bir bardan çıktıkları öğrenilen iki grup cadde üzerinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında gruptan biri çevreye rast gele ateş açtı.

POLİSLERE ATEŞ AÇTI

Bu sırada caddede seyir halinde olan Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olaya müdahale etmek istedi. Aynı kişi bu sefer de namluyu polislerin üzerine doğrultu ve peş peşe ateşledi. Olay sonrası da otomobiline binip kayıplara karıştı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Açılan ateş sonrası kalçasından yaralanan polis memuru, meslektaşları tarafından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralı polisin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Hürriyet Şişli Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (7)

?:

GARIBAN POLISIM ISIN NE ZOR;TINERCI SANA ZARAR, TERORIST KAHPECE PUSU KURAR SEHIT OLSAN NE MUTLU YARALIYSAN ALLAH YARDIMCIN OLSUN, KARI KOCA KAVGA EDER YINE SANA, KOMSULAR HOROZLUK EDER YINE SANA, BARDA PAVYONDA KAVGA CIKAR YINE SANA. KISACA SEN KIMSEYE YAR OLAMAZSIN, SORARLAR NEDEN SURATIN ASIK?. . .

37
3
yanıtYanıtla
SİDEMARA:

sevgili polis kardeşim niye arasına dalıyorsun bırak şerefsizler yesin birbirini kesin uyuşturucu veya fuğuş vardır işin içinde kenardan uyar baktın olmuyor sık bacağına nedir lan bu valilik bir genelge yayınlayıp bu güvenlik görevlilerimize biraz yetki vermeli onu yapma bunu yapma su tabancasımı kullanacak bu adamlar

26
1
yanıtYanıtla
ESKİ CHP Lİ YENİ MHP Lİ:

BIRAKIN SİKSİNLER BİRBİRLERİNİ POLİSE DİYORUM MÜDAHALE BİLE ETMEME.

17
7
yanıtYanıtla
Oz:

Ya bırak Eski Chp''li!

yanıt0
yanıt0
XXX:

POLİSLERE SESLENİYORUM NE BEKLİYORSUNUZ SİZ ELİNDE SİLAH OLANI VURUN ELİNE SİLAHI ALAN SENİ VURMASA VATANDAŞI VURACAK SİVİLİ VURACAK .

18
1
yanıtYanıtla
Karadeniz:

Birakin ayirmayin boylelerini yesinler birbirlerini . Niye caninizi tehlikeye atiyosununuz. Polisin degerini bilen yok zaten

16
2
yanıtYanıtla
LAL:

polisimiz için güzel yorumunuza teşekkürler,

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title