Haberler

    Beşiktaş, Eto'o Çok Para İsteyince Transferden Vazgeçti

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Samuel Eto'o' son anda yıllık ücretinin artmasını isteyince transfer yattı.

    Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Samuel Eto'o'da son dakika pürüzü çıktı...

    Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Siyah-beyazlıların uzun görüşmelerin ardından senelik 2 milyon Euro + maç başına ikna ettiği Kamerunlu forvet, dün ise ücretinin düşük kaldığını ve artırılmasını talep etti. Bu talep karşısında şok olan Beşiktaş yönetimi, "Ne kadar istiyorsun?" sorusuna, "Ben 2 senelik sözleşme istedim ama sizin 1+1 yıllık önerinizi kabul ettim. Şimdi de takıma yeni gelen Vincent Aboubakar kadar para (3.3 milyon Euro) isterim. Bunun altına imza atmam" yanıtını verdi.

    ETO'O MASADAN KALKTI

    Siyah-beyazlılar ise 35 yaşındaki Eto'o'nun bu isteğini gerçekleştiremeyeceklerini belirterek, "Aboubakar henüz 24 yaşında. Dolayısıyla aynı ücret kriterini uygulayamayız. Sana sunduğumuz ilk şartları kabul edersen bu iş olur" ifadesini kullandılar. Kamerunlu forvet Eto'o'nun da bu yanıt üzerine, siyah-beyazlı yetkililere teşekkür ederek masadan kalktığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi Samuel Eto'o ile anlaşılması durumunda Antalyaspor'a da bonservis bedeli olarak para + Ömer Şişmanoğlu'nu verecekti.

    NOUMA: BAŞKAN İSTEMEDİ

    Eto'o ile ilgili iki gündür sanal ortamda paylaşımlarda bulunan Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma, ilginç bir yorumda bulundu. Nouma, "Beşiktaş'ın Eto'o transferi artık çok zor. Transfer için tek engel şartlar değil, başkan Orman da Eto'o transferini istemiyor" ifadelerini kullandı.

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Pascal Nouma Samuel Eto Beşiktaş Fotomaç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title