Haberler

    Beşiktaş, Sol Bek İçin Shakhtar'dan Eduard Sobol ile Anlaştı

    Güncelleme:

    Beşiktaş, bonservisi Shakhtar Donetsk'te olan sol bek Eduard Sobol ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

    Beşiktaş, Ryan Babel'in ardından bir transferde daha mutlu sona yaklaştı. Caner Erkin'in sezonu kapatmasının ardından sol bek için uzun süredir arayışta olan siyah-beyazlılar, Eduard Sobol ile büyük ölçüde anlaştı.

    ZORYA'DA KİRALIK OYNUYOR

    Zorya'da kiralık oynayan ve bonservisi 2020 yılına kadar Shakhtar Donetsk'te olan 21 yaşındaki futbolcu, ikinci yarıda Kartal olmaya hazırlanıyor. Oyuncu devre arasında takımdan ayrılmak istiyordu.

    PAZARTESİ İMZA GELİYOR

    Beşiktaşlı idarecilerin, Shakhtar ve Sobol ile sözlü olarak anlaştığı belirtilirken, pazartesi günü imzaların atılması bekleniyor. 2012-13 sezonu öncesi teknik direktör Mircea Lucescu'nun raporuyla Shakhtar'a transfer olan Ukraynalı futbolcu, 2014-15'in devre arasında Metalurh'a, bir sonraki yıl da Metalist'e kiralandı.

    ELEMELERDE FORMA GİYDİ

    Bu sezonu da Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Zorya'da kiralık geçiren 21 yaşındaki futbolcu, 18 resmi karşılaşmada oynadı. Ukrayna Milli Takımı'nda 4 kez şans bulan 1.79 boyundaki sol bek, A Milli Takımımız'a karşı da Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ndeki karşılaşmada forma giydi. Bu arada teknik kapasitesi yüksek olan genç futbolcu, Zorya'da teknik ekip tarafından orta alanın solunda da oynatılıyor.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Shakhtar Donetsk Caner Erkin Ryan Babel Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title