Haberler

Beşiktaş Sarıyer'i 3-1 Yendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sarıyer'i 3-1 yendi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında Sarıyer'i ağırlayan Beşiktaş, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak

GOLLER NECİO, FURKAN, TOLGAY VE CEMRE'DEN

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçtaki gol perdesini 41. dakikada Necip Uysal açarken ilk yarı siyah beyazlıların 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi. Mücadelenin 78. dakikasında Beşiktaş'ın genç forveti Furkan Yaman durumu 2-0'a getirdi.

Bu golden bir dakika sonra Sarıyer, Cemre Atmaca ile skoru 2-1 yaparken Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan 81'de şık bir gole imza atarak maçın da skorunu belirleyen isim oldu; 3-1.

BEŞİKTAŞ 9 PUANA YÜKSELDİ

Beşiktaş bu galibiyetle gruptaki puanını 9 yaparak son maçlar öncesinde gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyet almış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Türkiye Kupası Beşiktaş Sarıyer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Kartal Mobil-IOS:

Tolgaaaaaay trabzona kapak olsun

8
1
yanıtYanıtla
Adem BucumMobil-IOS:

Helal tolgayy

8
1
yanıtYanıtla
tt:

Büyük''lerin güçü ANCA küçüklere yeter tt

0
7
yanıtYanıtla
Onur1903:

Gs, Ts ve Fb yenemedi Küçük takımları ehehehe EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ !!

yanıt1
yanıt0
GuguMobil-IOS:

Tolgay baya topa hakim oyuncu

5
1
yanıtYanıtla
Kerim Mobil-IOS:

o kadar büyük bir camia ki Beşiktaş'ım her takımdan yorum yapan var

4
1
yanıtYanıtla
kara kartal:

Bu adam canlı yayında bas bas ben galatasaraylıyım dedi ailecek oynamaz fazla gs derbisinde

1
1
yanıtYanıtla
Kartal Mobil-IOS:

Boş boş konuşmayın lan ne olmuş galatasaraylıysa Şahsi seçimi kimsenin tek laf söyleme Hakkı yok efsane üçlü metin Ali Feyyaz hiçbiri Beşiktaşlı değildi ama beşiktaş Takım'ında tarih yazdılar cahil olmayın bırakın artık bu kafa yapısını dünya çağ atladı siz neyin peşindesiniz

1
0
yanıtYanıtla
KazimMobil-IOS:

Futbol yahudilerin Müslümanlar'ı uyutma politikası

0
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

sporda şiddeti ve aptallığı azaltmak için tüm futbolcular böyle demeçler vermeli futbolcular kadar taraftarda profosyonel olmalı modern olmalı türk futboluna çok şey katar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title