Haberler

Beşiktaş, San Lorenzo'dan Emmanuel Mas İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Beşiktaş, San Lorenzo'dan Emmanuel Mas için harekete geçti. Siyah beyazlılar oyuncunun kulübüne 3 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

Beşiktaş kaleci transferinin ardından gözünü stoper ve sol bek pozisyonuna çevirdi.

Bir süredir sol bek için Henri Bedimo, Kolarov ve Bütnerr isimleri üzerinde duran Beşiktaş yönetimi, daha önce gündemine aldığı ve kulübüne resmi teklif sunduğu Emmanuel Mas için Arjantin kulübü San Lorenzo'ya yeni bir teklifte bulundu. Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın bizzat yürüttüğü bu transfer için 27 yaşındaki oyuncunun kulübüne 3 milyon Euro'luk bir teklif sunuldu.

BİRKAÇ KULÜP DAHA İSTİYOR

San Lorenzo'nun 4.5 milyon Euro'dan kapı açtığı öğrenilirken Erdal Torunoğulları'nın bu oyuncunun bir sonraki satışından Arjantin kulübüne yüzde 30'luk bir pay vermeyi teklif ettiği ortaya çıktı. San Lorenzo yöneticilerinin bu rakamdan aşağı inmeyi düşünmediklerini söylemesi Torunoğulları'nı köşeye sıkıştırdı. Emmanuel Mas'a Avrupa'dan birkaç kulübün daha teklifte bulunduğu gelen bilgiler arasında.

SAN LORENZO SOĞUK BAKIYOR

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a gelişmeleri anlatan Erdal Torunoğulları'nın kiralama teklifini de sunmaya hazırlandığı ileri sürüldü. San Lorenzo kulübünün kiralamaya pek sıcak bakmadığı ancak Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın tüm şartları zorlayacağı iddia edildi. Beşiktaş'ın Emmanuel Nas'ta bir problem yaşaması durumunda alternatif isimlere yönelmesi bekleniyor.

İSTİKRAR ABİDESİ

Beşiktaş'ın istediği Emmanuel Mas, San Larenzo'da 4 sezondur forma giyiyor. 116 maça çıkan Mas, bunların 114'ünde ilk 11'deydi. Kartal'ın hocası Şenol Güneş de Fikret Orman'dan transferin bir an önce bitirilmesini istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Erdal Torunoğulları San Lorenzo Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

Taktik:

Kardesim aradaki fark 1, 5 mio sa , Besiktas fazla uzatmadan bu farki ödesin , Emmanuel Mas Besiktas in aradigi özellikleri bulunduran bir oyuncu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title