Haberler

Beşiktaş Olympiakos'a 2-1 Yenildi

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'a 2-1 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Beşiktaş, Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Georgios Karaiskakis Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi Olympiakos 2-1 kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı ancak iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

FINNBOGASON PERDEYİ AÇTI

Mücadelenin ikinci yarısının başlarında ev sahibi ekip daha etkili olan taraftı. Olympiakos, 59. dakikada da Alfred Finnbogason'un golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Golün ardından iki taraf da aralıklarla oyuncu değişikliklerine gitti. Beşiktaş son dakikalarda baskısını arttırdı ve 88. dakikada Necip Uysal'ın şık kafa vuruşuyla aradığı golü buldu.

DOSSEVİ SKORU BELİRLEDİ

Bu golden kısa bir süre sonra Ramon Motta'nın ceza sahası içerisinde Mattheiu Dossevi'ye yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Fuster penaltıyı gole çevirdi ve 90. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi.

Kalan kısa sürede ise başka gol olmadı ve mücadeleyi Olympiakos 2-1 kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yunanistan Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

yunus:

bjkyi ya kaleci yakar yada kendini bilmez savunmacılar.

10
0
yanıtYanıtla
meto:

Bu senede BJK bir isik vermiyor, gene 3cu siraya talim

4
4
yanıtYanıtla
ZORUNUZA GİTMESİN:

Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayıdır ilk devre derbileri kazanıp lider bitiririz ikinci devre yeni stadımızın bitmesiyle şampiyonluk turu atarız fener le cin conu görüyoruz rezil duruımdalar en iyisi beşiktaş.

2
3
yanıtYanıtla
Penaltı:

Motta, senin gibi futbolcunun !!! Hazırlık maçı da olsa, bu kaçıncı aynı tarz penaltı yapışın. Yoksa yensen ne olur, yenilsen ne olur!!!!

5
0
yanıtYanıtla
wert:

kaleci ve o. saha şart

4
0
yanıtYanıtla
Mourning9:

Olmaz boyle bjk fb 3yedi ruslardan hemde sampiyonlar ligi elemelerinde fb kiskanacak bjk nie 3 yemedi diye bjkye takviye sart

2
0
yanıtYanıtla
lazz:

şenol hoca 5 haftaya ancak takımı hazırlar coğu camasır makinası

1
0
yanıtYanıtla
.....:

GERZEK CİNCONLULAR

0
0
yanıtYanıtla
kartal21:

Bu tolga bir gün bir penaltı kurtarsa kıyamet mi kopar. inanın bir ağaç koysam kaleye bir gün bir vuruş ona çarpar. Anlayın artık kalemizin halini. 3 kaleciyi topla bir kaleci etmez. Bana tolganın maç kazandırdığı bir maç söyleyin bize dişimi kıracağım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title