Haberler

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında Ankara'da Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Ankara'da Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşusu ile başlarken koşu sonrası Sarıyer karşısında forma giyen oyuncular antrenmanı streching yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise pas çalışması ve istasyon çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Antrenmana Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekilen Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Cenk Tosun, Tomas Sivok ve Mustafa Pektemek katılmazken; Veli Kavlak, Olcay Şahan ve Oğuzhan Özyakup takımla birlikte çalıştı.

Siyah-beyazlılar, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 15.00'te özel uçakla Ankara'ya giderek kampa girecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

mersin idmanyurdu beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title