Haberler

Beşiktaş, Martin Linnes Transferi İçin Kulübü Molde'yle Anlaştı

Güncelleme:

Beşiktaş, 23 yaşındaki başarılı sağ bekin transferi için Molde kulübü ile de 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladı.

Beşiktaş, 23 yaşındaki başarılı sağ bekin transferi için çok önemli adımlar attı. Martin Linnes'le daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar, Molde Kulübü ile de 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı.

2,5 MİLYON EURO'YA EL SIKIŞTILAR

Milliyet'in haberine göre; Linnes transferinin daha önce zora girmesi nedeniyle Dinamo Zagreb'te top koşturan Portekizli Ivo Pinto'ya resmi teklifte bulunan Kartal, yeni gelişmeler üzerine transferde en başa döndü. Linnes ile çok önceden anlaşmasına rağmen, Molde yönetimi ile bonservis konusunda pürüz yaşayan siyah-beyazlılar bu sorunu da çözdü. Linnes'in bonservisi için Norveç kulübüyle 2.5 milyon euro karşılığında el sıkışan Beşiktaşlı yöneticiler, resmi imzaları atmak için artık gün saymaya başladı.

LINENS OLMAZSA ALTERNATİFLER HAZIR

Martin Linnes'in, Molde yönetimi ile geçmiş alacakları konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve siyah-beyazlıların imza için bu problemin çözülmesini beklediği kaydedildi. Beşiktaş, Linnes transferinde son dakikada problem çıkması ihtimaline karşılık Ivo Pinto ve Benfica'da forma giyen Pereira'yı yedekte tutmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Martin Linnes Ivo Pinto Milliyet Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

zafer:

beşiktaştan birşeyy olmaz boşuna uğraşmayın

0
51
yanıtYanıtla
kirsehirli:

saglam oyuncu . besiktasa hayirli olsun, ins. bjk sampiyon oluyor !!!!

47
0
yanıtYanıtla
Cem:

Tam futbol oynayacak zamanı. BEŞİKTAŞ''IMIZA MUTLAKA FAYDASI OLACAKTIR.

19
0
yanıtYanıtla
kara kartal Mobil-ANDROID:

hatta bir stoper de kesinlikle şart. Bir de orta saha alınırsa bu takım avrupada da ligde de zirveye gider

19
0
yanıtYanıtla
öz türkMobil-ANDROID:

gerek varmı diyen arkadaş serdar lamı olacak dün gördük kaç orta yaptı acaba yada kaç bindirme yapıp çizgiye indi bn sayamadım !! sen saymıssındır hilbert bile varya topcuymus

16
1
yanıtYanıtla
BabA MusaMobil-IOS:

Süper bir transfer bjk'ım

17
0
yanıtYanıtla
1453TJK:

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ TRANSFERİ DÜNYA MEDYASI BU TRANSFERE YOGUNLASTI. HAYIRLI OLSUN

3
12
yanıtYanıtla
orhan:

devlet yanlısı üç takım var nasıl birşey çıksın

3
9
yanıtYanıtla
MHP 66:

ASLI VARSA COK ISABETLI BIR OYUNCU TESEKKURLER YONETIM BJK 66

9
0
yanıtYanıtla
Mehmet ünlüMobil-IOS:

Besıktasdan bisey olmaz dıyen sız kımsınız yada olanlar kımler

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title