Haberler

    Beşiktaş Mart'ta Vodafone Arena'da!

    Vodafone Arena’nın tribünlerinin kaba inşaatı, eski açık ve yeni açık köşelerinin numaralı tribünle birleştirmesiyle sona erdi.

    Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena’nın tribünlerinin kaba inşatı bitti ve iskelet tamamen ortaya çıktı. Yönetim futbol takımını mart ayında stada götürüp gezdirecek. Bunun için takım otobüsünün stada gireceği rampanın çalışmalarına başlandı. Takımın Fenerbahçe derbisi öncesi yeni stadın soyunma odasında maç toplantısı yapacağı iddia edilmişti. Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun, takımın soyunma odasını kullanacağı ve bunun için hazırlık yapılması konusunda kendilerine yönetimden verilmiş bir talimat olmadığını söyledi.

    Hedef ligin son maçı ama...


    Coşkun buna karşın, takımın gelecek ay stadı gezmeye geleceğinin kendilerine iletildiğini söyledi. Coşkun, diğer yandan tribünlerin yapımının tamamlandığını ve artık statta tamamen ince işçilik çalışmalarına geçildiğini söyledi. Bir yandan da çatı sisteminin çalışmaları yürütülüyor. Önümüzdeki ay, üretilen çatı malzemelerinin getirilmesi ve öncelikle halatların montajına başlanması bekleniyor. Yönetim ligin son maçını Vodafone Arena’da oynamak istiyor ancak bu hedefin gerçekleşmesi biraz zor görünüyor. Stadın ancak yeni sezona hazır olması bekleniyor.

    Hürriyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title