Haberler

Beşiktaş, Marcelo'nun Oynamama Cezasının Ertelenmesini Talep Etti

Güncelleme:

Marcelo Guedes'in kırmızı kart cezasıyla ilgili erteleme talebinde bulunduğunu açıklayan Beşiktaş, hakem hatalarını vahim ve kasıtlı olarak nitelendirdi.

Beşiktaş Kulübü, kupada dün oynanan Torku Konyaspor maçında hakem hatalarının yapıldığını ileri sürerek bir açıklama yaptı. Siyah-Beyazlılar, Marcelo'nun kırmızı kart cezasıyla ilgili erteleme talebinde bulunduklarını açıkladı.

VAHİM VE KASITLI HAKEM HATALARI!

Resmi sitede yer alan açıklama şöyle:

"Konyaspor ile oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bir kez daha vahim ve artık kasıtlı bulduğumuz hakem hatalarıyla Beşiktaş'ın hakları çiğnendi.

Maç içinde Cenk Tosun'un 6. dakikada girdiği gol pozisyonunda rakip oyuncunun eline çarpan topu ve hemen ardından futbolcumuza yapılan faulü görülmeyerek penaltı çalınmaması kusuru aşan vahim bir karardır. Zira aynı pozisyonda ard arda iki hata atlanmıştır.

Maçın 65. dakikasında ise çıplak gözle bile farkedilen ofsaytı göremeyen hakem heyetinin ofsayt pozisyonunun ardından stoperimiz Marcelo'ya gösterdiği kırmızı kart bütünüyle maçın skorunu ve Beşiktaş'ın o dakikaya kadar oyuna kurduğu hakimiyeti ortadan kaldırmaya yönelik bilinçli bir karar algısını yaratmıştır.

Her iki pozisyonda görüntülerden de anlaşılacağı gibi Orta Hakem Tolga Özkalfa ve Yan Hakem Serkan Gençerler'in pozisyona çok yakın olmalarına rağmen yaptıkları bu hataların sehven olmadığı inancına sahibiz. Zira Tolga Özkalfa ve özellikle Serkan Gençerler'in geçmişte Beşiktaş'ı şampiyonluk yolundan uzaklaştıran, hakkımızı çiğneyen pek çok kararı hafızamızdadır. Gençerler soyadının mesleki sicili malumumuzdur.

MHK'ya gerekli başvuruyu yaparak ofsayt olduğu aşikar olan bir pozisyonun ardından kırmızı kart gören Marcelo'nun oynamama cezasının ertelenmesini talep ettik ve takipçisi olacağız.

Beşiktaş'ın hak ve menfaatlerini koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha hatırlatırız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Serkan Gençerler Torku Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

efsane:

yenince kral yenilince ağlar noldu kargalar merak etmeyin tüpçü babanız şampuan yapar sizi

6
6
yanıtYanıtla
Tezgah basladi:

2003-04 sezonunda hakem Cem Papila''nin 5 kirmizi kartla. Hocamiz Lucescu''nun Turkiye''den kacmasina, takimimizin Sampiyonlugunun kacmasina sebep oldugu Turk futbolunun bittigi gundur. Ayni senaryo bu sezonda tekrarlanirsa hicde surpriz olmaz.

4
1
yanıtYanıtla
Kadirhan:

yenince harika top oynuyoruz yenilince hakemlerde hakemler ne ağlak takımsınız be! aldığınız puanlara bir bakın kaçını hakemler verdi ! Fenerbahçe maçı da dahil. ama merak etmeyin stat için 3 trilyon hibe eden federasyon bu cezanızıda erteler ! nitekim ayınısı gökhan zana da yaptılar o sene gs şampiyon oldu bu senede sizi şampiyon yapacaklar merak etmeyin yeter ki Fener olmasın. .

2
2
yanıtYanıtla
hakkı sezgin:

kartal pençeler fener sendeler şikeci fener.

0
4
yanıtYanıtla
GGGG:

azıcık zeka olsa 10 yılda 1 sefer şampiyon olan takıma hakemlerin, federasyonun kolladığını yazmazdınız, insan utanır. . . ofsayt olduğunu da bilmeseniz gam yemezdim. futbol kimlere kalmış.

1
1
yanıtYanıtla
EmrahMobil-ANDROID:

hiç bir zaman bjk taraftarı haksızlığa karşı sessiz kalmaz kime yapılırsa yapılsın bjk lehine 2 hata yapılsa hemen bjk kullanıyor birde bjk aleyhine yapılanları gorun be at gözlüğünü çıkarın azcik. Bu hata kastı yapıldı çünkü geçen hafta fb puan kaybetti bjk avantaj ve moral kazandı erteleme maçlarını kazanırsa 4 puan fark hemen önüne geçmek için saha içi oyunlar başladı akşam sosayi dogradilar hakem ses çıkarmadı ilk fırsatta bjkdan bi oyuncuya kırmızı oda ofsayt olduğu halde. Sebebi bu hafta bjk puan kaybetsin. Geçen yıl ve önceki yıllarda derbilerde bjk yı dogradilar hicbirinizin sesi çıkmadı bjk fb maçında hakem bjk lehine hatalı karar verince bjk kullanıyor demeye basladiniz gecmis yıllarda siz kollandiniz o zmn hadi itiraz edin emreye meloya verilmeyen kartlar ofsayttan goller bedava penaltılar rakibe haksız kırmızılar taca çıkmış toptan gelen goller. Derbi maç öncesi çizgiye bastı diye atibanin atılması yine derbide veliye yapılan faulleri görmeyen hakemin velinin ilk hareketine çıkan kırmızı 2003-2004 sezonunda delgadoyu Biçen gs lilere çıkmayan kartlar ilk yaptığı faulde delgadoya çıkan sarı ve adamın ben bi kere yaptım bana verdin onlar 3 kez yaptı onlara neden yok demesi sonucu kırmızı kart görmesi görüntülerde adamın dediği anlaşılıyor. Hadi bunlara da cvp verin

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title