Haberler

    Beşiktaş Maçı Öncesi Aziz Yıldırım'dan Motivasyon Konuşması

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 62. yaş gününde tesislere gelerek Beşiktaş derbisi öncesinde takıma moral verip başarılar diledi.

    2 Kasım 1952'de doğan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 62. yaş gününde tesislere gelerek Beşiktaş derbisi öncesinde takıma moral verip başarılar diledi.

    Öğlen 14.00 sularında Samandıra'ya giden Yıldırım, öğle yemeğinde teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Yıldırım'ın, takıma yaptığı kısa konuşmada "Sizler Türkiye'nin en iyi futbolcularısınız, kazanacağınıza inanıyorum" dediği öğrenilirken futbolcular ise bugün doğum günü olan Başkanlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylediler.

    Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, kızı Yaz ile birlikte çubuklu formayı da giyerek sarı-lacivertli kulübün yayın organları için poz verdi.

    Webo kampa katıldı


    Bu arada Beşiktaş derbisi için hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe artık maç saatini bekliyor. Sarı-Lacivertli takım 16.30'da tesislerden çıkarak Olimpiyat Stadı'na hareket edecek. Taraftarlar takımı tezahüratlar ve meşalelerle uğurlayacak.

    Fenerbahçe'nin 18 kişilik Beşiktaş maçı kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

    Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

    Mynet Spor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Samandıra Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title