Haberler

Beşiktaş, Maç Fazlasıyla Zirvede

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı 5-1 yenen Beşiktaş, averajla ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı 5-1 yenen Beşiktaş, averajla ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Ligde geride kalan 2 haftada Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen ve İstanbul Başakşehir ile de 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım, 27. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı mağlup ederek puanını 58'e yükseltti ve maç fazlasıyla lider oldu.

2 haftalık kötü gidişi sonlandırdı

Beşiktaş, aldığı galibiyetle son 2 haftadaki kötü gidişini sona erdirdi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yenerek liderlik koltuğunda oturan ancak Fenerbahçe'ye yenilerek zirveden inen "Kara Kartallar", İstanbul Başakşehir karşısındaki beraberlikle yitirdiği puanla Galatasaray'ın 3 puan gerisine düştü. Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerek şampiyonluk iddiasını gelecek haftalara taşıdı.

Kayseri Erciyesspor karşısında 5 gol birden bulduktan sonra sonra Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir maçlarında gol atamayan siyah-beyazlı takım, 2 haftalık şanssızlığını Kasımpaşa karşısında kırdı.

Demba Ba, Süper Lig'de 16. golünü attı

Beşiktaş'a 2. golü kazandıran Demba Ba, uzun süreli şanssızlığını yendi.

Ligde penaltılar dışındaki son golünü 20. haftada atan ve sonraki 2 golünü penaltılardan bulan Senegalli oyuncu, 38. dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig'deki gol sayısını da 16'ya çıkardı.

Kasımpaşa'ya ligin ilk yarısında 2 gol atan Demba Ba, bu ekibe karşı 3. kez gol sevinci yaşadı.

Senegalli oyuncu, 76. dakikada yerini Kerim Frei'a bıraktı.

Mustafa Pektemek, 3. golünü attı

Siyah-beyazlı takımı maçta 1-0 öne geçiren Mustafa Pektemek, ligdeki 3. golünü attı.

Balıkesirspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında takımına gol kazandıran tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa karşısında da bu sevinci yaşadı.

Motta, takımını rahatlattı

Maçın 41. dakikasında Tunay Torun'un skoru 2-1'e getiren golü sonrasında, Beşiktaş'ı rahatlatan gol Motta'dan geldi.

Kasımpaşa, bulduğu golün ardından kurduğu baskıyı ikinci yarıya taşımaya çalışırken, Brezilyalı futbolcu skoru 3-1 yaparak, farkı 2'ye çıkardı.

Olcay Şahan'dan gollere devam

Siyah-beyazlı ekipte gol sevinci yaşayan futbolculardan Olcay Şahan, hücumdaki etkili oyununu Kasımpaşa karşısında da sürdürdü.

Olcay, attığı golle bu sezon 8. golüne ulaştı.

Beşiktaş'ın 5. golünü atan Jose Sosa ise 7 hafta sonra gol sevinci yaşadı.

Her iki yarıya golle başladı

Siyah-beyazlı takım, her iki yarının başında da gol attı.

Kasımpaşa karşısında ilk yarıda 3. dakikada Mustafa'nın golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, ikinci yarıda ise 50. dakikada Motta ile 3-1 üstünlük yakaladı.

Önder Özen de kötü gidişi durduramadı

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Önder Özen, takımın başındaki ilk maçta eski kulübü Beşiktaş karşısında sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Özen, takımın son 4 maçtaki kötü gidişini durdurmayı başaramadı. Ligdeki son galibiyetini 22. haftada Gaziantepspor'u deplasmanda 2-0 yenerek alan lacivert-beyazlı takım, bu galibiyetin ardından oynadığı 5 maçta da puan kaybı yaşadı. Kasımpaşa, Beşiktaş mağlubiyetiyle birlikte son 5 haftada 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Lacivert-beyazlı takımın, sahasındaki galibiyet hasreti de sürdü. Taraftarlarının önünde son galibiyetini Eskişehirspor'u 1-0 yenerek alan Kasımpaşa, sonraki 7 iç saha karşılaşmasında kazanma başarısı gösteremedi. Lacivert-beyazlı ekip, bu 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 3 puan toplayabildi.

Adem Büyük, taraftarlarla tartıştı kırmızı kart gördü

Maçın 75. dakikasında Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük, taraftarlarla yaşadığı diyalog sonrası kırmızı kart gördü.

Taraftarların tepki gösterdiği lacivert-beyazlı oyuncu, taraftarlara yönelik sözleri sebebiyle hakem Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından 77. dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı. Adem'in itirazı sebebiyle maç, kısa süreliğine durdu.

Kasımpaşalı taraftarlar, Adem Büyük ve diğer oyunculara tepki gösterirken, tribündeki bir grup "Beşiktaşlı yönetim istemiyoruz" şeklinde tezahürat yaptı. Taraftarlar, son bölümlerinde yönetim kurulunun istifası yönünde tezahüratta bulundu.

Kasımpaşa, 9 kişi tamamladı

Kasımpaşa, Beşiktaş ile yaptığı karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Barış Başdaş'ın 53. dakikada kırmızı kart gördüğü lacivert-beyazlı ekipte, 77. dakikada da Adem Büyük aynı şekilde cezalandırıldı.

Kaynak: AA / Spor

Adem Büyük Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırşehir'de deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Kırşehir deprem nerede oldu? Çankırı'da deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Çankırı deprem nerede oldu? Yozgat'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? Yozgat deprem nerede oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sivas'ta deprem mi oldu 18 Nisan Perşembe? SON DAKİKA Sivas deprem nerede oldu? Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title