Haberler

Beşiktaş, M. Sivasspor'u 2-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, M. Sivasspor'u Mario Gomez ve Oğuzhan'ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Medicana Sivasspor'u konuk etti. Çok yüksek bir tempoda oynanan mücadeleyi Beşiktaş, 2-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın golleri Mario Gomez'in penaltısından ve Oğuzhan Özyakup'tan geldi.

BEŞİKTAŞ 29 PUANA YÜKSELDİ

Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş puanını 29'a çıkarırken, Medicana Sivasspor 9 puanda kaldı. Beşiktaş bu sonucun ardından Süper Lig'de 12. haftayı da lider kapamayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (63)

RamboDortmund:

Hic merak etmeyin kartalar kadikoyden cikis yok herzaman heryerde en buyuk Fener bu sefer kanatinizi kokunden kiracagiz bir daha boyle ucamiyacaksiniz haftaya Hamsilerin isini bitirip sizi kadikoyde bekliyecegiz

8
22
yanıtYanıtla
kasım:

ilk gol penaltı değildi ikinci gol açık ara ofsayıttı

5
22
yanıtYanıtla
Bir okur:

Tabi Tabi hep AKP nin isi bunlar :)

yanıt2
yanıt2
özfb li:

bjk nin en az 6 puanı haram, sadece fb maçında hakem dürüst olsa fb yenerdi, çık 3 puanı 8jk 26 fb 30 puanda 1. olurdu. . . gs ise 19 puanla 6. . . . fb aleni hakemlerle durduruluyor. . aziz başkan uyuma takımına sahip çık. . .

3
20
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

SUS LAN PİS ŞİKECİ

yanıt8
yanıt0
NoktaMobil-IOS:

Helal sana şenol hoca

19
3
yanıtYanıtla
gerçekçi:

bjk yine stopp etmek üzere kspaşa maçı son dk, bursa son dk, sivas hakemle zar zor. . fb banko 1. olur. . . 2. lik için bjk, başakşehir, gs yarışır. . . bjk daha şanslı. . .

3
18
yanıtYanıtla
beşiktaş0303:

Diyene bak! Ulan bu hafta ligde ilk defa 3 atıp maç kazandınız be fesat . . . . sizi! Neden bu kadar hazımsızlığınız var dur tahmin edeyim, size 3 defa ateş ettik ya kuduruyorsunuz fenevvvvvvliler!

yanıt17
yanıt2
Kosovali_PrizrenMobil-ANDROID:

hakem hediye eti beşiktaşa bu oyunu aksine süyleyen rasim ozan kütanyali olsun

2
18
yanıtYanıtla
Helal olsun:

Maçı izlemeyenler sacma sapan yorum yapıyo 5 6 olması lazm maçın özetını ızlynde konusun penaltı olmasaydı ne olcktı sıvas topmu oynadı sankı beşiktasın 4 tane kaleci yle karsı karsıya lakaytlıktan atmadıgı pozisyon lar var hele su fenerlıler hıc konusmasın ne cabuk unuttunz kazandıgnz penaltıları 90 +6 larda attnz golleri

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title