Haberler

    Beşiktaş Linnes'in Yanında Singh'i de Bitiriyor

    Bilic, Linnes’in dışında Harmeet Singh’i de istiyor.

    Beşiktaş'a şampiyon sağ bek ve orta saha geliyor…

    Sezon başında Molde forması giyen Martin Linnes’i transfer etmek için büyük uğraş veren yönetim, Norveç’e çıkarma yaptı. 'Şampiyonluğa oynuyoruz. Linnes’i veremeyiz. Devre arası gelin' diyen Molde ile masaya oturan Fikret Orman ve Yöneticiler Ahmet Kavalcı ile Erdal Torunoğulları, transferi bitirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.

    Büyük katkı verdi


    Molde’nin Bode’yi 2-1 yendiği maçı seyreden Orman, asist yapan Linnes’i çok beğendi. 23 yaşındaki sağ bekin dışında Beşiktaş’ın bir transfer hedefi daha var: Harmeet Singh… Norveç’in Andres Iniesta'sı olarak lanse edilen Singh’in transferini Teknik Direktör Slaven Bilic ısrarla istiyor... Bu sezon Norveç Ligi’nde 24 maça çıkan Singh, 2 gol, 4 asist yaptı.

    Linnes 10 gole katkı sağladı


    Martin Linnes ise 23 maçta 4 gol, 6 asist ile oynadık. Başkan Fikret Orman, Linnes ile Singh’i toplam 4 milyon euroya bitirmeyi hedefliyor… Molde, beş haftası kalan Norveç Ligi’nde dokuz puan farkla lider durumda.

    Akşam

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Martin Linnes Slaven Bilic Beşiktaş Norveç Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    1 TURK CIHANA BEDEL:

    INSALLAH DOGRUDUR AMA BENIM TANIDIGIM FIKRET ORMAN SICAK PARADAN AYRILMAZ SIKI SIKI SARILIR PARALARA YATAR TARAFTARIN DUYGULARIYLA OYNAR O KADAR ORMAN BASTAN STAT CIMLERINI YAPTIRSIN VADAFONEYI BITIRSIN OCAK AYINA COK ACIL GEREKENI YAPSIN SAYGILARIMLA

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title