Haberler

    Beşiktaş, Lanzini Transferinden Vazgeçti

    Güncelleme:

    Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Arjantinli 10 numara Manuel Lanzini'nin transferinden, kulübünün sürekli fiyat artırması nedeniyle vazgeçti.

    Beşiktaş'ta Manuel Lanzini şoku yaşanıyor. Siyah Beyazlı ekip adeta yılan hikayesine dönen Lanzini transferinde kulübü River Plate'in sürekli yeni bir pürüz çıkarmasının ardından bu oyuncunun transferini rafa kaldırdı.

    VERGİYİ BEŞİKTAŞ'A ÖDETMEK İSTEDİLER

    Oyuncu ile haftalar öncesinden anlaşan Kartal, River Plate için de bonservis konusunda söz kesmişti. Ancak Arjantinliler 600 bin euro'luk vergi bedelini Beşiktaş'a ödetmek isteyince görüşmeler uzamıştı.

    6 MİLYON EURO İSTEDİLER

    Lanzini'yi Feyenoord maçına yetiştirmek isteyen Beşiktaş, uzun süren vergi pazarlığının da ardından toplamda 5.1 milyon euro'ya bu transferi sonlandırmaya hazırlanıyordu. Ancak River Plate bu kez de fiyat arttırıp Beşiktaş'tan 6 milyon euro talep etti, bu istek de bardağı taşıran son damla oldu. Ve Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ın talimatıyla Manuel Lanzini'nin transferinden resmen vazgeçti.

    BAŞKAN ÇILGINA DÖNDÜ

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu transferin gerçekleşmemesinin ardından River Plate'li yöneticilere tepki gösterdi ve şunları söyledi:

    "Bu oyuncuyu bizden başka isteyen yok. Olsaydı zaten gidip çoktan almıştı. Bu gün anlaşıyoruz, ertesi gün başka bir şey daha istiyorlar. En son dün yine bizimle alay eder gibi, önce her şey tamam dediler, sabah oldu farklı şeyler istediler. Kimse bizim ile dalga geçip alay eder gibi pazarlık yapamaz. Lanzini'yi almayacağım. Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üste para verseler de almam. Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.. River Plate gibi herkesin takip ettiği ve bu takımda oynayan bir oyuncu. O olmaz başkası olur."

    "VYNTRA'YI ALACAĞIZ"

    Levante’nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra transferi için uğraştıklarını söyleyen Orman, "Vyntra'yı hoca istedi, alacağız. Zaten bonservisi yok. Kendisi de 500 bin Euro civarında bir rakam istiyor. Yarın UEFA'ya isim bildirme son gün diye birini getirmek doğru olmaz. Zaten Feyenoord maçına kısa süre kaldı. Yarın gelen biri , bize tur mu getirecek? Ama tabi ki on numara alacağız. Ruiz olur, Marin olur ya da hiç duyulmamış sırı olabilir" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    River Plate Feyenoord Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title